Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

gogos odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době se mi podařilo nedokoukat film. Neskutečně debilní úvod, který je naprosto o ničem, se nerozjede ani po pár desítkách minut. Absolutně nulový příběh, debilní a nic nedávající zápletka v kombinaci se ztónovanou barvou filmu jak z nějakého postapokalyptického snímku dává jasně najevo, že scénáristé se činili a režisér tomu nasadil koronu. Vše je završeno luxusním výběrem toporných herců, kteří umějí akorát tak vystrčit kozy, chlastat, mluvit o šoustání svých kamarádů a masturbovat pod mapou. Vydržel jsem 25 minut a s klidem na srdci můžu říct, že podobnou sračku jsem už léta neviděl... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Amber Heard v tomhle hororu hraje chladnou, ale přemýšlivou krásku, která je nedobytná jako pokladna. Všichni kluci ze střední za ní pálí a její kamarád Emmet je jí posedlý tak, že neváhá pozabíjet všechny její přátele, se kterými tráví víkend na ranči. Tenhle horor, který od počátku klame tělem, mě svým syrovým až realistickým přístupem dostal. Nemalou měrou se na tom podílel výborně režírující Jonathan Levine, jehož režie, zcela prostá emocí, dodává filmu až dokumentaristickou podobu. Rovněž zabiják Michaela Welche působí celkem realisticky a obyčejně, stejně dobře svou postavu vystihla Amber Heard. Ovšem odpustil bych si postavu, kterou hrál Anson Mount, která byla naprosto zbytečná. V poslední čtvrthodince přijde pointa jak bič a do té doby přehledný film zcela obrátí naruby, ke slovu se dostanou mírná hororová jatka. Mě to dostalo, a když mě něco položí na lopatky, dávám plný počet. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne, že by Amber Heard v mých očích vyvolávala dojem naprosté sexbomby, ani s žádnou jinou částí mého těla případně moc nezacvičila..;) Že bych z ní měl "husinu"..;) To zrovna ne, umím si vybavit minimálně patnáct dvacet "roštěnkovatějších" krasavic !! Ale svoje si v tomhle Levineově teenagerovském slasheru odehrála, stejně téměř zbylé herecké osazenstvo, až nezvykle v mezích civilnosti.. Celkově film, Levine moc mile překvapil, snahou vybočit z žánrové řady, což se do jisté míry i povedlo zejména díky neteenagerovskému soundtracku, poctivé realistické kameře a hlavně do posledních chvil nečekanému závěru !! Ta pointa nebyla vůbec hloupá, naopak mě vážně nadzdvihla a nadchnula !! Nebudu si na nic hrát, i přes velký počet "odkoukaných" hororů jsem nic prakticky do poslední chvíle nečekal.. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu celkem ujde. Snad to bude tím mládím a četnými záběry kameramana na pučící ňadra a kulaťoučké prdelky amerických teenek, které se rozhodnou s partou kámošů ze střední zapařit na ranči jednoho z nich. Naloží auta chlastem a nějakým tím matrošem a vyrazí. Na holky se celkem dobře koukalo a člověk tak trochu zavzpomínal na školní léta a podobné akce. Na ranči se samozřejmě začne pít, šňupat koks a páry se postupně začnou rozdělovat. Divák tak zprvu odhaduje který z hrdinů položí svoji vyvolenou do orosené louky na záda... Mimo tato očekávání ale již krve chtící divák sleduje, kdo nebo co bude ten vyvražďovací element... No nebudu vás napínat, to by jste neuhádli. Podle mně si rejža v půlce filmu také švihnul lajnu a tak se film řítí z kopce nelogiky bez jakéhokoliv brždění... Nelogika v závěru graduje víc a víc a já zvažoval stisknutí OFF na DO. Dokoukal jsem, ale vysílen. Závěr? Slabé dvě hvězdy a hrát tam nějaké nekoukatelné dívčiny, šel bych ještě níž... * * ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je to úchylný,ale nebylo to ani strašidelný,ani hnusný.Tak co to bylo?Asi psychosonda do života psychopatickej puberťáků.Všichni hráli jako dementi,film vypadal jako dement,režisér je dement atd..............?Když budu hodnotit film,dal bych jednu hvězdu(10%),ale za nádhernou Amber Heard (neni totiž tak vyzáblá,jako všechny ty rádoby krásky,z kterejch mám vyrážku)dám hvězdu navíc,ať nežeru!30%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama