Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nádherná kočička Amber Heard, která zvedá tento Slaher do nadprůměru. A samozřejmě také krásná Whitney Able (debut a prozatím životní role), která jako jediná ukáže kozičky, píšu kozičky, protože kozy nemá. A celkově to po té herecké stránce bylo oukey. Je to taková hodně slušná, Hororová oddychovka, nechybí pár dobrých krvavých scén, atmosféra a prostředí jak z Texas Chainsaw Massacre, na rok 2006 dost dobrý a závěrečné titulky, jak z Tarantinovky s krásným soundtrackem. Pěkná čtyrečka. (Full HD) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Je to klasický slasher, jen s tou výjímkou, že pointa je průhledná jak silonky a ještě k tomu je strašně tuctová, ostatně jako celý film. Na druhou stranu se na to dívá v pohodě i bez absence gore, Amber je prostě sexy a ostatní hrajou co můžou. Myslím, že se jedná o průměrný, dobře koukatelný kousek. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctová vyvražďovačka, s (pro někoho třeba i) šokujícím koncem. Ne, vyústění bylo lehce očekávané, ale stejně dobré a zajímavé. Film stojí na tom, že všechny 3 kočky stojí za stálé sledování, s tím, že A. Heard je fakt moc hezká. A svou roli zde hraje moc dobře. Že jsou tady ti teenageři úplně vylízaní je věc druhá. Krve dost, napětí trocha, akce málo. Neurazí, ale nadšení se taky nedostavilo. * navíc za pěknou tvářičku právě A. Heard. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

2* a je to až moc. Půl * je za zvláštní atmosféru a 1 a1/2 * samozřejmě za Mandy Lane. Amber Heard je totiž skutečně neuvěřitelná kočka a určitě i já bych patřil do skupiny chlapců, kteří milují Mandy Lane :-). Ale prostě jako horor je to bez diskuzí dost nevýrazný a chudý průměr, který nemá co nabídnout a čím zaujmout. Postavy jsou sice snesitelné a většinou i sympatické (především pak dívčí osazenstvo v čele s právě zmiňovanou kráskou Amber), zápletka je ovšem nudná a těžce profláknutá a závěrečná pointa alespoň pro mě překvapivá, ale v žádném případě ne šokující a už vůbec ne nějak originální. Napětí pak sice v pár scénách zafunguje, ale co se týče vražd, jejich zpracování a efektnost je totálním odpadem! Nevyžaduji za každou cenu brutalitu, hektolitry krve, praskání kostí a vnitřnosti na každém rohu, ale v případě Mandy Lane to autoři už vážně s tou krotkostí a přístupností přehnali, v tomto směru nemůže potencionální divák tedy očekávat vůbec nic, takže spíš než o horor jde o thriller. Já z Mandy Lane prostě moc odvázaný nebyl, jediným pozitivem je příjemný pohled na pěkné herečky, ale vše ostatní je nezábavné a mdlé a celé to navíc nemá ani nic moc spád. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher, jehož dominantou kupodivu není zadek hlavní hrdinky. Tou tentokrát považuju nejistou atmosféru odlehlého ranče uprostřed ničeho, kde se odehrává už víceméně klasická naháněčka. Žádná nápaditá hra na vraha se však nekoná, tu musí divák, co viděl už pár hororů, okamžitě odhadnout s téměř stoprocentní jistotou. Ale nebudu vrták, jelikož je zase fakt, že se na to kouká dobře. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama