Reklama

Reklama

In the Jungle: Making of Cannibal Holocaust, The

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o natáčení Deodatovi klasiky KANIBALOVÉ. Dozvíme se informace o lokacích natáčení v Kolumbii, o výběru herců, o produkci i přípravě filmu. Nechybí ani komentáře ke kontroverzním pasážím díla, zejména k zabíjení zvířat a také k soudnímu procesu, jenž byl s tvůrci zahájen po uvedení filmu v Miláně. Ke slovu se dostane i skladatel Riz Ortolani, jehož hudba tvoří neodmyslitelnou součást snímku. Tvůrci se také vyjádří k nabízejícímu se srovnání KANIBALŮ se skoro o 20 let mladší ZÁHADOU BLAIR WITCH a ke stavu současné italské kinematografie. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

POZOR! NÁSLEDUJÍCÍ FILM OBSAHUJE NĚKTERÉ ŠOKUJÍCÍ ZÁBĚRY. SLEDOVÁNÍ CELÉHO FILMU JE DOPORUČENO DOSPĚLÝM OSOBÁM. Tak těmito slovy a úvodním epileptickým střídáním záběrů z filmu za podkresu Ortolaniho fascinujícího hudebního doprovodu začíná jedinečný dokument jednoho z nejšokujících a nejkontroverznějších filmů všech dob: Deodatových Kanibalů. Dokument přibližuje složité podmínky natáčení od shánění herců až po nebezpečné prostředí amazonské džungle, ale i cenné informace o tom, proč ve Felliniho filmech není v titulcích uvedeno jméno scenáristy. Za nejzajímavější ovšem považuji povídání o „snuffu“, nebo tj. jak docílit toho, aby film vypadal na plátně co nejautentičtěji. Bohužel dokument není zdaleka tak obsáhlý, jak by se u podobného filmu asi čekalo. Např. není vůbec zmíněno, že snímek byl zakázáný v 60 zemích celého světa, ožehavé scéně s želvou se autoři filmu vyhli úplně, atd. Je toho dost, co bych o Kanibalech chtěl ještě vědět.. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

"In the Jungle: The Making of Cannibal Holocaust" je dokument (film o filme), mapujúci vznik, výrobu a ohlasy na CANNIBAL HOLOCAUST Ruggera Deodata. Dokument z produkcie "Alan Young Pictures" je súčasťou DVD disku, ktorý obsahuje aj českú podporu. Making of prepchaté množstvom zaujímavých informácii, ktoré približujú začiatky výroby filmu, jeho nakrúcanie a samozrejme aj reakcie verejnosti po uvedení filmu, výpovede režiséra Deodata o problémoch, Lucu Barbareschiho o talianskom filme, chváliaceho Riza Ortolaniho (hudba) ........ atď, atď. Proste každá veta dokumentu je zaujímavá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento dokument nám dáva pozrieť sa na ( skoro ) všetky aspekty filmu a aj keď má dobrú hodinku, robí to skratkovito a tak nejak európsky ( nič v zlom, ale amíci sú v tvorení making off oveľa zdatnejší ). Myslím, že tento dokument nenaláka na tento jeden z najzakazovanejších filmov v histórii, nových divákov. Musel by na to ísť iným, drsnejším spôsobom. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Filmy o filme sú málokedy potrebné a skôr pôsobia ako také tupé reklami... Všetkým je u zadku ako sa natáčala princezná ze mlejna alebo taký spiderman... Ale Cannibal Holocaust zanechal v jeho divákoch toľko otázok, že tento film o filme bol ako jeden z mála naozaj opodstatnený a zároveň nepredstaviteľne geniálny. 90% ()

Reklama

Reklama