Reklama

Reklama

Epizody(8)

Skupina válečných veteránů, vracejících se z Iráku řeší nedostatek financí přepadením banky. Vše probíhá dle plánu, dokud jeden ze zákazníků neprokáže pohotovost a o situaci pomocí textové zprávy uvědomí policii. Začíná souboj mezi nejlepším policejním vyjednavačem ve městě, týmem SWAT a válečnými veterány, kteří jsou odhodláni banku opustit buď s penězi, nebo v pytlech na mrtvoly. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (48)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Vypoitovaná, přesto úsměvná a náhoďácká minisérie. Celé se to točí okolo bankovního přepadení, které se zvrtne a lupiči musejí zůstat v bance, kterou za nedlouho poté obklíčí speciální jednotky. Celé to působí dosti dobře a napínavě, což se u tak profláklého námětu stává velmi lehce. I přesto jsem Vražedný souboj zhltl, jak malinu. Jediné, co mi tak nějak vadilo, byli mizerné herecké výkony druhořadých postav a strašně ubohé přestřelky - cožpak je snad možné, aby vytrénovaná 12 členná skupinka jednotky SWAT netrefila několik pobýhajících zločinců, na otevřeném prostranství? Hm, asi ne, ale i přesto jsem si Vražedný souboj užil a jako minisérie to funguje dokonale. Ohrané téma, ze kterého se dokáže stále něco vyždímat. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde bych možná jindy přitvrdila v hodnocení, jsem si vybrala jako odreagovačku a tudíž jsem se vůbec nezabývala všemožnými vadami na kráse a nechala se jen bavit. Mělo to jiskru, spád, švih, co víc si přát. Donnie mně padnul do oka už ve Výkupném a tady jen potvrdil, že umí a Johna Leguizama jsem asi trochu podcenila, protože tady si spolu skvěle sekundovali. Tak si myslím, že kdo zvládne palbu jako takovou, tak by mu nemusela vadit ani ta klišovito-patosová palba taky, pokud chce jen někdy vypnout a nebýt ve sžíravém stresu, jak to asi dopadne jako například u True Decective, ale to je opravdu už jiný šálek kávy. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl jednu z epizod říkal jsem si "Co to sakra je?!." Ono to totiž vypadalo jako nějaká kriminálně laděná telenovela. Po shlédnutí další z epizod už byl tento pocit úplně mimo a z téměř odpadní příčky se to posunulo na čtyři hvězdy. Sice to nepřináší nic originálního ( v podstatě jde jen o slepení všech bankovních loupeží ze všech filmů, kde se udála), ale má to děj, napínavost, psychologii a logiku. Všechno je to navíc doprovázený působivou hudbou. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tema je absolutne ohrane, nicmene zacatek The Kill Point neni vubec spatny a vypada to na rozjezd sice bckove, nicmene skvele miniserie. Jelikoz to ma cele jen 8 dilu, clovek by ocekaval rychle tempo bez slabych mist, nicmene tvurci to v druhe pulce komplet ztratili. Zacina se to natahovat, vytrati se jakykoliv element napeti a je to cele o nicem. Prijemnym bonusem byla postava tradicne skveleho Tobina Bella v prvnich dilech. John byl jako hodny zaporak docela v pohode, nicmene Donnie by mel herectvi zabalit. Vetsina ostatnich hercu se holt nedokazala vymotat ze sparu sve bckove podstaty. Cisty prumer vzhledem k velmi dobre prvni pulce, ale velmi spatne druhe casti. Ze sfery bankovnich prepadeni bych doporucil spise skveleho Inside Mana. 5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krimiseriálů, jaké jsem měl kdy možnost vidět. Sand nikdy se mi nestalo, abych si s fiktivními postavami vybudoval tak blízký vztah a stejně tak jsem nikdy nebyl tak rozpolecený, nevěda komu přát. Jak na policejní, tak gangsterské straně byly typy, kterým člověk přál kulku a stejně tak tu byli ti, s nimiž jsem hluboce sympatizoval. Wahlberg podle mě přesvědčil, že je lepší herec, než jeho starší a slavnější bratr a Leguizama jsem v lepší roli snad ještě neviděl. Nejvíc mě ovšem bavila postava Franka Grilla. Tohoto chlapíka jsem za poslední dobu viděl v několika různých rolích a pomalu ale jistě stává mým oblíbencem. Přes určitou šablonovitost a drobné dějové nesmysly musím říct perfektní práce. 90% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Herci J.D. Williams (Cat) a Michael K. Williams (Q) se už dříve setkali při natáčení seriálu The Wire (2002). (CliffLee)
  • Vojáci, kteří přepadnou banku, používají zvířecí přezdívky, a to Mr. Wolf - vlk, Mr. Pig - prase, Mr. Rabbit - králík, Mr. Cat - kočka a Mr. Hawk - jestřáb. (CliffLee)

Reklama

Reklama