Reklama

Reklama

The Cranberries: Beneath the Skin - Live in Paris

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Promises
2. Animal Instinct
3. Loud And Clear
4. Ode To My Family
5. The Icicle Melts
6. Linger
7. Wanted
8. Salvation
9. Desperate Andy
10. Go Your Own Way
11. Pretty
12. When You're Gone
13. I Can't Be With You
14. Waltzing Back
15. Free To Decide
16. Zombie
17. Ridiculous Thoughts
18. Dying In The Sun
19. You And Me
20. Just My Imagination
21. Delilah
22. Dreams (kornitko)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Brusinky skočily v Paříži na pódium a začaly prát do nadšeného obecenstva své nejlepší pecky. Nešetřily se, neškudlily si největší hity na samotný závěr a přesto mi k úplné spokojenosti něco chybělo. Určitě to nebyly efekty, protože při hudbě já na pozlátka moc nehraju, ale byl to zpěv. Tím samozřejmě nechci ani naznačovat, že by Dolores zpívala špatně, ale v pomalejších skladbách se jí často nedařilo najít tu správnou polohu a to, že jí druhý hlas zpívá chlap, mi trošku trhalo uši. Zkrátka neprožít s touto kapelou kus svého skvělého života, tak bych možná při hodnocení nebyl až tak štědrý. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Live vystúpenie tejto skupiny v Paríži, ktoré odpálili songom Promises a nastolená 100% kvalita sa od začiatku držala až do úplného konca. Nie je to koncert s maximálnym počtom efektov a podobných doplnkových vecí, tá ich výborná hudba utiahne celý koncert aj bez použitia značného množstva efektov. Čím koncert viac plynul, stále viac a viac ma fascinovala tá hudobná kvalita. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Rockový koncert presne v duchu, ako to od podobnej kapely očakávam. Čiže žiadne zbytočné jamovanie, žiadne experimenty. Iba jeden hit za druhým v štvorminútových svižných verziách bez dlhších páuz medzi nimi. Posledné hviezdne obdobie kapely, ktorá sa potom na dekádu odmlčala. Ani sa po takom úspechu nečudujem. Fantastická atmosféra a množstvo záberov do nadšeného publika. Tak má vyzerať záznam z koncertu. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Po chvíli to začíná trochu splývat, chybí nějaké výraznější vybočení, nějaká změna. Zeď kytarové muziky se neustále valí téměř ve stejném rytmu, Dolores kromě dokonalého zpěvu toho moc nepředvádí, není na co se dívat. Ale stále se jedná o skvělou hudbu, kterou si vždycky rád poslechnu. ()

Reklama

Reklama