Reklama

Reklama

Detektiva Chana (Nicholas Tse) čeká velký životní okamžik. Ve chvíli, kdy jeho nastávající v místním klenotnictví vybírá svatební prsteny, je před obchodem přepaden obrněný vůz s penězi. Mohutnou explozi, která loupež provází, dívka nepřežije. Chan od té doby prahne po pomstě, lupiči však zmizeli beze stopy. O šest měsíců později Chan při řešení jiného případu na vrahy své snoubenky narazí. Začíná hongkongská akční podívaná se skutečně adrenalinovou náloží: vzrušující honičky, dynamické přestřelky, vše (včetně humoru) v ideálně namíchaném filmovém koktejlu. Spravedlnost se neobejde bez tvrdých pěstí. Hongkongská akční podívaná s adrenalinovou náloží. Legendy bojových filmů Jackie Chan a Jet Li se pomalu stahují z akční kinematografie, ale mezitím v Hongkongu dospěla nová generace fyzicky zdatných herců. Jejich filmy kombinují reálné fyzické dovednosti aktérů se speciálními efekty pro maximální adrenalinový atak na diváka...
Na tradičně prostinký a schematický příběh jsou navěšeny spektakulární akční sekvence, v nichž herci předvádí dech beroucí kung-fu souboje a krkolomné kaskadérské kousky, které nekřiklavě překračují hranice fyzikálních zákonů. Vznikl tak další famózní důkaz, že centrem bojových filmů i dnes zůstává Hongkong. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

tombac 

všechny recenze uživatele

Honelnik se zřejmě vskutku díval na jiný film, jelikož Invisible Target má do průseru na stovky mílí daleko. Hongkongský biják není prost drobných ašibek (příběh je prostinký a chování postavy čestného policajta bylo někdy i na mě moc), ale ukažte mi letošní film, který mi poskytne tááákhle vydatnou porci dynamických a zručně natočených přestřelek a rvaček. A cool drsoňe na obou stranách barikády a v současnosti tolik módní parkour k tomu. O žádném takovém nevím. Akční nářez, ve kterém se rozfláká enormní množství cukrového skla a jenž má opravdické koule. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ale jo, hezká akce budu se muset dokopat ke shlédnutí dalších filmů Bennyho Chana, je fakt machr na akční film, položka krimi je zde víceméně pouze zástěrkou. Nicméně uvidíte spoustu skvostné akce, zažijete dost napětí a adrenalinu. Obsazení je povedené:Nicholas Tse, Jacky Wu, Shan Yue, Jaycee Chan. Souhlas s Tombacem tento film má skutečně koule a patřík těm nejlepším snímkům žánru za rok 2007. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ideálne namiešaný koktejl naivného patosu (ktorý ma na rozdiel od Flash Pointu neurážal, ale bavil), prevarených tém (zrada, korupcia, smrť blízkej osoby) a hlavne peckovej akcie. Film bez hluchého miesta a aj keď v polke akcia trochu uberie z plynu, pozonosť udržiava vďaka zaujímavému príbehu (veľké plus za myšlienková konfrontáciu dobra a zla). Hong Kong aký poznám, zo všetkým čo milujem. 90% ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film by se měl každý dívat v originálním znění a bez titulků - pokud je totiž postavám rozumět, človek má skoro chuť stydět se za samotné herce, že museli říkat takové hlouposti a přitom se tvářit smrtelně vážně... Mezi mé největší hongkongské oblíbence se pomalu šplhá Jacky Wu (známější jako Wu Jing, kdo se v těch amerických jménech má vyznat), který má asi v genetických předpokladech, že se bude ve filmech tvářit drsně a nakope ostatním prdel (viděl jsem s ním zatím jen Sha Po Lang) - ta poloha mu sluší a když dává na závěr zabrat hned třem klaďasům, nelze mu nefandit. V duelu Invisible Target s Flashpointem u mne nakonec vyhrál ten druhý jmenovaný, Benny Chan není tak dobrý režisér jako Wilson Yip a většina jeho pokusů o cool záběry vypadá spíše trapně. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice slušný a nenáročný akčňák hongkongské produkce. Akční scény jsou sice silně předimenzovány a postavy po kopu odlétají několik metrů, hrdinové vydrží více než boxovací pytel a film ne vždy ví čím chce být, což dokazuje zbytečně přepálená stopáž. Na druhou stranu se ale na film pěkně kouká, akce je dost a ve většině případů opravdu kvalitní a postavy nejsou pouhé loutky pana režiséra. Všehovšudy slušná podívaná. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Benny Chan požadoval, aby nebyli použiti žádní dvojníci, a všechny scény ponechal jen na hercích. (KucC)

Reklama

Reklama