Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strýček z Ameriky byl odjakživa – zejména v komediálním žánru – populární postavou. Tentokrát však autor televizní hry Josef Eismann nabízí tetičku. A vlastně to ani tetička není, jen přítelkyně matky našeho hrdiny. Věruška (N. Gollová) je bohatá, a jak se sluší a patří, zamýšlí udělat svého „synovce“ (J. Adamíra) univerzálním dědicem. Jenže ten není situací nijak nadšen nejen proto, že ta roztomilá a vtipná stará paní má ráda klepy… (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% - Podprůměrná televizní „detektivka“. Příliš upovídaná a úvodní fáze zbytečně dlouhá. Naopak způsob odhalení pachatele příliš rychlý a nenápaditý. Ovšem výkony hlavních představitelů, především Jiřího Adamíry a Nataši Gollové, byly opravdu vynikající. Rozhodně to není dílo, které bych musel znovu vidět. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojená. Nebylo tam nic, co by mě rušilo, ačkoli zápletka nic moc světoborného, ale celkově zajímavé s dobrou hudbou a hlavně vynikajícími herci, a to nemluvím jen o těch v hlavních rolích. Nataša Gollová byla chvílemi opravdu roztomile rozkošná, až chvílemi opravdu na zabití. Pan Adamíra je snad jednoznačný. Myslím, že lehký nadprůměr. ()

Reklama

domirovec 

všechny recenze uživatele

Neslaná, nemastná televizní inscenace s jako vždy, už i v určitých letech, mimořádně úžasnou Natašou Gollovou. První polovina bavila, druhá neurazila, ale bez přítomnosti Nataši to bylo o něco nudnější a místy poněkud bez života. Špatné to nebylo, Nataška s Jiřím Adamírou byla příjemná dvojice na sledování :) P.S. Trvalá od Květy Fialové vypadá naprosto hrůzně.. 3/5 ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku se Nataša Gollová v růžovém přeludu projeví jako synonymum afektované baby na zabití, kór když nebohému Adamírovi říká Dódíšku. Mně říkat někdo Dódíšku zabiju ho během pár minut, tady to trvá o něco déle, ale je to o to radostnější (pro diváka, pro babu ne). Pěkná papundeklová detektivka s roztomile submisivním Jiřím Adamírou. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Prumerna televizni krimi-inscenace z 80. let o teticce z Ameriky, ktera chce vsem kecat do zivota, protoze si mysli, ze ji k tomu opravnuje jeji male bohatstvi. Vyzdvyhuji vykony hlasove obdarenych hercu, kteri svoji cistou vyslovnosti a charismem delaji film snadneji koukatelnym. Kde je jim konce...45% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama