Reklama

Reklama

Velké dobrodružství

  • Hongkong Qing dian da sheng (více)

Obsahy(1)

Láska mezi mnichem a princeznou z jiného světa! Bájný příběh vypráví o mnichu Tripitakovi, který se spolu se svými třemi učedníky vydává na pouť za posvátnými písmy. Úklady démonů, kouzla a nebezpečí - to vše na něj čeká! Je tu však ještě princezna z jiného světa, která Tripitaku miluje... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Shit 

všechny recenze uživatele

Akční fantasy mam fakt rád, ale tohle je prostě šílená matlanice, která ve výsledku působí hrozně rozmělněně, odtažitě a přeplácaně. Takže příběh mě zaujal tak napůl a finále bylo zase hrozně rychlý a chudý, krom toho triky, který jsou naládovaný do celýho filmu ve fakt velkým množství, jsou až na pár výjimek velice slabý a celej film ještě víc srážej ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Snažím se při hodnocení obsáhnout co nejširší pole působnosti a přitom zůstat objektivní. Statečně jsem dokoukal do konce bledé stmívající upíry, Disenyho pop limonády nebo Murphyho latexové tlouštíky. Dokonce jsem si ve svých třiceti letech dal kouzelný salón animované panenky Barbie, ale sorry - tohle fakt nešlo!!!!!! ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Přiblblej a naivní příběh se spoustou triků. Kdyby mě bylo jedenáct, asi bych se dost bavil. Chvílema byla ta naivita až odzbrojující, a některý pasáže byly doslova kouzelný. Jenže v první polovině vcelku koukatelná ptákovina ve druhé polovině těžce ztrácela dech, a tak i když sem to zkouk asi před hodinou, už vůbec nevim jak to dopadlo. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Těžko definovatelné, pro někoho těžko stravitelné, ale já jsem se nechala unášet "ibecilitou" a docela dobře se u toho bavila. Zahlédla jsem tam podobenství s Matrixem, Wolverinem i Spindermanem, ale proč ne, tomuhle filmu to mohlo ztěží uškodit ;) Já si tu blbůstku snad půjdu pustit znova, abych se podívala, jestli mi náhodou narážky na další filmy neutekly... XoD Takhle - bavilo mě to mnohem více, než Zapomenutý ostrov, který jsem shlédla předtím. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, kterou sráží příšerné charaktery, neskuteční neherci a velice jednoduché, až televizní triky. Bohužel, což je dobře, jsem se bavil od začátku až do konce. Když přijmete trochu zvláštní humor, které je v celém filmu a přestanete dbát na nelogičnosti a až přehnané přehrávání, bude se vám to líbit. Takže nadhled a možná i trochu toho alkoholu a film bude parádní! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama