Reklama

Reklama

Cannon Fodder

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2005, 11 min

Režie:

Stephen Crilly

Obsahy(1)

Do domu mladého páru vtrhnou maskovaní lupiči. Oba je svážou a poté podrobí menšímu „mučení“. Muž se rozhodne bránit, ale vůbec si neuvědomí závažnost jejich situace. Pokus o sebeobranu se totiž rázem promění v zoufalý boj o čas. (SOLOM.)

Recenze (6)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Amatérsky hororový „kraťas“ o dvojici mladých ľudí, ktorí sa stanú vo svojom dome obeťami prepadu. Stephenu Crillymu sa nepodarilo natočiť nič zaujímavé v tomto prípade. Je to skôr trápne bohužiaľ. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Je sice pravdou, že tahle dvojice se dostane do opravdu nezávidění hodný situace. To ale nemění nic na tom, že moc filmařskýho umu v tom nenajdete. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Irové se pokusili tentokrát lehce přitvrdit především co se sprostých slov týče, jenže jejich snímek postrádal důvěryhodné herecké výkony, neustálý střih hatil atmosféru a i když se tu přece jenom objevilo lehké naznačení nějakého toho napětí, tak mě to moc nebavilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten vpád cudzincov je pomerne mimo okno hororového žánru, teda čo sa týka remeselnej stránky. Potom ale príde celkom slušná, intenzívna druhá polovička, pri ktorej vlastne čakáte, ako to dopadne. Nebudem spoilerovať. ()

Reklama

Reklama