Reklama

Reklama

Sedm přátel z vysoké školy se potkává na svatbě na pobřeží, kde si dva z nich řeknou své Ano. Svědkyně však měla s ženichem vášnivou aférku... Lila Hayes (Anna Paquin) a Tom McDevon (Josh Duhamel) se poprvé setkali na vysoké. Oba se stali součástí kruhu blízkých přátel, kteří sami sebe nazývali Romantiky. Šest let po ukončení studií chystají Lila s Tomem svatbu a při této příležitosti se všichni Romantici po letech znovu setkávají. Nevěstina spolubydlící z vysoké Laura Rosen (Katie Holmes) jde Lile za svědka. Jenže Laura má před svou kamarádkou tajemství – Laura měla aféru s Tomem v době, kdy už chodil s Lilou. A zdá se, že jejich city stále ještě nevychladly. Ve svatební den tak s přibývajícím alkoholem vylézají kostlivci ze skříní. Lilin bratr Chip (Elijah Wood) se například z nenadání přizná, že mu Laura nedá spát. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Komedie to není ani ani náhodou spíš nudný film, kde se zbytečně jen mluví, ale nic se vlastně ve filmu neděje, herečka Katie Holmes, kdysi možná začínající hvězdička, uvadla, už ji není skoro nikde vidět a proto se ani nedivím, že hraje jak hraje, nemám proti ní nic, ale film se vůbec nepovedl, smyl celého příběhu mělo snad být vyřknutí nějaké křivdy z minulosti, ale vše se udělalo jako jedna smíchaná barva do hromady, a je z toho slátanita, která je velmi špatná. velká škoda, ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak tady většina hodnotitelů říká, je to opět potvrzení toho, že Katie Holmes od Dawsonova světa prostě nehraje, je až neuvěřitelný, jak dokáže ve všech filmech zahrát se stejným ansámblem grimas a úšklebků - chvílema jsem fakt čekal, že z ní vypadne "musím najít sama sebe Dawsone"....na druhou stranu (když pomineme toto), docela zajímavá analýza lidských vztahů a celé je to vlastně taková "prověřovací zkouška" - zůstane ten kostlivec ve skříni??..........................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně se nejedná o komedii, ale drama, drama o partě přátel, které se odehrává v průběhu dvou dnů. Tenhle film v sobě určitě měl nějaký potenciál, hlavní jádro, nebo spíše myšlenka, které pravděpodobně chtěla Niederhoffer dosáhnout rozhodně nemusela být špatná, jenže to by chtělo zkrátka zcela jiné pojetí a zajímavější režii. Celý film je hodně nezáživný. Navíc mi vůbec nesedlo ústřední duo. Mezi Katie Holmes a Joshem Duhamelem to absolutně nezafungovalo, nevěřila jsem jim vůbec nic. Anna Paquin se snažila, ale ani ona nevytrhne film ze slabšího průměru, trochu mě mrzelo, že Elijah Wood dostal tak málo prostoru. Největším nezdarem filmu je pak jednoznačně závěr, to byl prostě úlet a vůbec nechápu, o co se tady Niederhoffer pokoušela. The Romantics je tak naprosto zbytečný film, který nemá vůbec co nabídnout. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Určitě bych to nenazýval komedií.Je to sonda mezilidských vztahů. Na začátku se seznámíme s hlavními hrdiny,poznáme jejich minulost. Uprostřed filmu jsem se trochu nudil,měl jsem pocit,že těch dialogů je příliš a jsou o ničem. A na konci filmu jsem už jsem s napětím čekal jak to dopadne,ikdyž se takový konec dal předpokládat. Není to žádná pecka,ale dá se u toho strávit příjemný večer. ()

glumka 

všechny recenze uživatele

Lákadlem filmu Anna Paquin a zbytek hereckého obsazení. Ale to je tak jediný + tohoto filmu. Film je děsně nudnej a ještě má neukončený konec. Kdyby tam nehrála Anna, tak to vzdám po pár desítkách minut, ale vydržela jsem až do konce. O čem je ten film? Banda kámošů z výšky přijede na svatbu své kámošky, která si bere kluka z výšky a k tomu pozve i jeho ex, která je její nejlepší kámoška. Mno jak to asi dopadne? To se nedovíte. Protože to nemá konec :D Takže pokud se chcete unudit k smrti tak hura do toho. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V snímke odznie kultová hláška "Nejsem sice kovboj, ale jsem pořádnej hřebec." zo slávneho filmu Polnočný kovboj (1969). (Autogram)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2010 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Původně byla do filmu obsazena Liv Tyler. Nahradila ji ale Katie Holmes. (HappyTez)

Reklama

Reklama