Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vedle prvního dílo výrazně slabší, přeci jen fekální humor je potřeba dávkovat s mírou a tu tvůrci filmu zjevně neznali. Na druhou stranu, v některých momentech jsem opravdu řval smíchy (zásluhu měl zpravidla kamenný výraz Johna Cho) a především - celá ta přehlídka všech možných forem americké xenofobie, zabedněnosti, rasistických předsudků a omezenosti je tak úžasně trefná, že se až divím, že to nezakázali... Vydírání židů při výslechu je scéna roku!!! No a takový Neil Patrick Harris na jednorožcovi... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snad ještě úchylnější a ujetější než jednička, to však neznamená, že lepší – spíše trapnější…Ta párty bez spodních dílů plavek – nebránil bych se…španělské ptáčky bych si na Guantanamu rozhodně „dát“ nechtěl ani omylem. Problém však je, že místy se tu objevily vskutku dobré humorné scény, ovšem převažovala naprosto trapná podívaná, okořeněná další dávkou až fekálního humoru, bizarních postav a zhuleným Bushem. Harold a Kumar však mají jediné velké štěstí a to, že oba jedou po fakt pěkných ženských a tak se to s nimi dá přetrpět…. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Kravina, která z počátku zavání opravdu nechutným humorem, ale postupem času nabírá na úderných fórcích a nekorektní zábavě. Usama v letadle, párty "dole bez", kyklop ve sklepě, ochotní negři a na závěr ultrazhulený Bush, který obyčejnou travku říznul koksem. Bohužel, těchto cca. 20 minut nemůže přebít hodinu a čtvrt trvající okořeněnou road-movie s klasickými premisami jako životní láska a přátelské neshody. I tak se jedná o slušnou porci neslušné zábavy, z nichž ostatně vždycky tahle dvojka těžila. [Přesná stopáž: 108 min] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se mi líbil ještě mnohem víc než ten první a docela dost si z něj i pamatuji, a to jsem ho viděl už tak dávno. Španělští ptáčci, shromáždění Kukluxklanu, návštěva černošského městečka, rasistický super agent. To vše dohromady dává komedii, u které jsem se až nečekaně skvostně bavil. Z mého pohledu jasné 4*. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Než cokoliv napíšu, tak se přiznám, že neznám první díl, dosud jsem ho neviděl, a tak toto pokračování hodnotím nezávisle na prvním dílu bez jakéhokoliv porovnávání. Avšak během sledování filmu jsem neměl žádný problém se zorientovat, takže znalost prvního filmu ani nebyla potřeba. Tato dvojka mi přišla jako hodně vtipné a originální dílko, kde bylo prostoru ke smíchu mnoho a dá se říci, že jsem se celým filmem doslova prosmál od začátku do konce. Začalo to scénou ve sprše a skončilo příjemným pozdravem z Amsterdamu, a mezitím bylo mnoho srandy. Ku-klux-klan, španělský ptáček, podobnost letištního kontrolora s Matthewem Perrym, Neil Patrick Harris v bordelu, párty dole bez, pytlák se svou manželkou a jejich incestním synkem, prezident Bush, tolik výborných nápadů se v jakékoliv komedii vidí pohromadě málokdy. U všech těchto scének jsem se smál a všechny mi zřejmě na dlouhou dobu zůstanou hluboko v mé paměti a ještě hodně dlouho se jim budu smát. Tahle komedie není špatná, naopak jí vnímám jako téměř dokonalou, kdyby všechny komedie byly tak vtipné, tak je to fajn, už se začínám docela těšit, až se někdy kouknu na první díl. Každopádně tohle byla příjemná jízda, kterou velice rád hodnotím nadprůměrně, jsou to čtyři hvězdy. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Film byl původně určen jen pro videotrh, až později se rozhodlo o uvedení do kin. (hot_spot)
  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)

Reklama

Reklama