Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó , nevím, film o tom, jak někdo dokáže být úchylný. Vás by to vyděsit nemělo, spíš byste měli být svědky toho, jak v pohodě se někdo dokáže rejpat v lidským těle. Jde o určitý pohled na to, co v dnešní době už dokáže lidem připadat normání a čím vším se dokáží bavit - sex mezi mrtvolami apod. Špatný film to není, ale nic zvláštního také ne. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Žalúdok mám síce silný a nechutnosti vo filmoch ma len tak nerozhádžu, ale Pathology je už poriadne silná káva. Našťastie Pathology nespolieha len na to a doktorská hra, ktorú rozohrali rezidenti ma udržala v napätí až do konca. Síce ku koncu to už bolo dosť predvídateľné a celkovo zvraty vo filme veľmi nefungujú, lenže štýl natočenia(v jednej scéne potešila kamera ala Requiem za sen) aj sympatickí herci fungujú, takže po skončení filmu u mňa prevládali spokojné pocity a tak to má byť. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Ať se to tváří sebe líp, to co se z toho vyklube, není zas taková bomba. Ani Milo a jeho úžasněj zadeček, kterej se objeví několikrát, při ehm, jsem slušné děvče milostných, no dobrá při dost žhavých šukačkách, to nemůže zachránit. Od začátku jsem věděla do čeho půjdu, že mrtvoly a vnitřnosti budou na denním pořádku, ale to nebyl hlavní problém mého opovržení. Nápadu tleskám, ale copak můži dát takovým zvrhlostem vysoké hodnocení?? To mi moje morálka nedovolí :oD Jak může člověk, který složí Hippokratovu přísahu dělat to co oni?? Vzali si příklad z hesla: "Škola hrou." Thriller je to ucházející, nenudil, ale vidět znovu už to nechci. Nu dobrá, prokoukli jste mě, kvůli tomu zadku se na to někdy ještě kouknu :o) ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Fěťáci, soulože v pitevně a sadomaso... to vše tu je, ale náznak nějakého napětí... Vůbec. Jak už tu bylo zmiňováno konec je dobrej, dokonce jsem přestal koukat okolo a soustředil se na film. Dál se povedlo už jen řezání do těl, to vypadalo opravdu věrohodně. Hodnocení 3, jen proto, že mam rád Mila Ventimiglia jako hrdinu 45% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mark Neveldine a Brian Taylor po druhý rát znásiľňujú medicínu, ale zďaleka nie tak zábavne ako u Crank. Nemajú ťahača (Ventimiglia nie je Combs aj keď sa snaží), čo kompenzujú úchylnosťou a odvahou (prsia, krv). Čo je určite plus, teda vlastne jediné koli čomu sa oplatí pri Pathology zrelaxovať. 55% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gwen nalezena mrtvá za neznámých okolností, tak je Tedovi dovoleno, aby udělal její pitvu, přesto že on objevil její tělo a může tak být podezřelý. Ve skutečnosti pitvu nesmí provádět patolog, který by jakkoliv znal mrtvou osobu. (Musak)
  • Někteří účinkující se museli před natáčením dívat na opravdovou pitvu, kvůli přípravě na své role. (Musak)

Reklama

Reklama