Reklama

Reklama

Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve třetí sezóně dojde ke srážce světů! Milostný románek s Penny otevřel Leonardovi velký, širý, báječný svět romantiky. Sheldon má ale rád svět takový, jaký je, děkuji za optání. Což vede k bláznivému komickému trojúhelníku, v němž intelektuálský trouba Sheldon a praktická a zemitá Penny neodolatelně soupeří o roli přepony. Ve 23 epizodách třetí sezóny vystupují také Raj, Howard, tetování, fotbal, trapná rande, pobyt ve vězení, Stan Lee, prsten z Pána prstenů a celá ta legrace seriálu, který se může už jen zlepšovat. Teorie velkého třesku "se změnila z chytré komedie o intelektuálech a jejich sexy sousedce v návykovou kolektivní záležitost, která může být odpovědí tohoto desetiletí na Přátele” (Lynette Rice, Entertainment Weekly). (Magic Box)

(více)

Recenze (18)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po shlédnutí třetí sezóny musím konstatovat, že je zatím seriál téměř bez chyby, baví mě velice velmi a zásobuje mě neustálým přívalem kvalitních hlášek. Tvůrci se stále drží osvědčeného modelu, který stále bezvadně funguje, i když je jasně patrné, že Penny prochází postupným zajímavým vývojem- cituje Star Wars a vadí jí hloupí muži. To nebývalo! Každopádně platí, že i třetí řada byla skvělá a já jsem si ji užil. ()

Bestfan112 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je ještě víc super než první dvě série. Sheldon je ještě a ještě víc bláznivější, ale neříkám, že není blbeček. Leonardovi závidim, že se poprvé vyspal s Penny. Howard už má konečně dívku Bernadette, která je nějaká ta bioložka. U Raje asi nic nového, ale dělá až takové blbosti až to vedlo k jedné z nejlepších událostí Sheldona, a Amy Farrah Fowlerová je ta jeho holka, která je taky bioložka, konkrétně Neurobioložka. Nejlepší epizody: zesílené vzpomínky Deficit lepících kachen, experiment gorila, Einsteinova aproximace, kauza excelsior    Lunární excitace... Shrnutí: Skvěle fantastická třetí série. Série: 10/10 ()

Reklama

HaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem to nečekal, tak tohle překonalo aj 2. serii.. Nevím co na to říct... Prostě tohle je boží.. Každa epizoda má něco do sebe, Penny začne milovat Leonarda, Sheldon a jeho expedice atd. tomuhle proste musím dát jeno hodnocení, který sem si šetřil na něco božího jako je tohle! takže božích 100%!!! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série? Páni, Penny si uvědomila, že miluje Leonarda! Šok! Nezapomenutelná byla gothická epizoda a samozřejmě Sheldonova matka v podání geniální Laurie Metcalf. A v neposlední řadě jsme se chtě nechtě museli zamilovat do zlatých lokýnků na hlavince Melissy Rauch. Kam se jen poděla Katee Sackhoff nebo Danica McKellar? Pamatujete na Wila Wheatona, Stana Lee a doktorku štětku Judy Greer? ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jojojoj, sklamanie. Čo už mám očakávať od seriálu, ktorý sa furt točí okolo toho istého a neprináša nové vtipy takže nič nové. Sheldon je stále arogantný debil, Penny stále miluje Leonarda, Howard je stále úchyl, Ráž stále nehovorí s dievčatami a stále miluje Howarda. Jednoducho prvá séria v kocke. Už ani popravde neviem čo mám písať pretože je to strašne opakujúce. A ani reálne neviem čo na tom ľudí tak baví keď celý seriál je zatiaľ založený na princípe začarovaného kruhu. Za mňa už nuda. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (134)

  • Herci si kvůli scéně, kdy se jejich postavy vrací z expedice, nechali přes léto narůst reálné vousy. Tvůrci ale nebyli s jejich vzhledem spokojeni, a tak se herci museli nakonec před natáčením oholit, aby jim maskéři mohli nalepit vhodnější falešné vousy. (Zdroj: serialzone.cz)
  • Během rozhovoru Sheldona (Jim Parsons) a Wila Wheatona u poslední hry turnaje v obchodě s komiksy se v jednotlivých záběrech mění počet karet v ruce. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama