Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

njuska 

všechny recenze uživatele

Trapná, hloupá a vesměs velmi nudná záležitost na úrovni ultralevných italských komedií z 80. let. Od hodnocení "odpad" mě odradily asi 2 scénky, u kterých jsem se mírně pousmál. Tento film tedy hodnotim, jako těžce "céčkovou" komedii, která se dá zřejmě sledovat jen po notné dávce THC. Normálním lidem ho v žádném případě nemohu doporučit! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálna prdel. Ďalší zhúlený film, tentokrát však obklopený zvieracou ríšou a v niektorých scénach svoju originalitu scenára aj celkom slušne využíva (Dick, pirane, obesený Yeti). Je to však totálny 'crazy shit' béčkovej kategórie a akékoľvek triezve prirovnávanie k nadpriemeru tu nie je možné. Len subjektívny pocit z dobrej zábavy. A ten pocit bol kvalitný. 70%. ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele

Z potenciálně nenáročný a odpočinkový komedie se vyklubala nuda nuda šeď šeď, u který si neoddychnete a nepustíte všední starosti života z hlavy, protože budete netrpělivě povzbuzovat časojezdík na jeho cestě k závěrečným titulkům a spílat si, že jste se radši neučili informační a komunikační sítě, ze kterých zejtra skládáte zkoušku... pár dobrých momentů, ba i velmi poskrovnu těch skvělých (viz diskuze) se vyskytne, ale to přece v každý, i sebeblbší, komedii. 50% --- ono by si to možná i zasloužilo ty tři hvězdy, viděno when high, s kamarády, ale některý momenty byly tak moc WHAT THE FUCKING FUCK?!, že je prostě odmítám dát. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zvláštna komédia...určite si pomyslíte po pozretí tejto "uletenej" komédie, kde buď sú všetci na hlavu, alebo fetujú ostošesť, najmä Justin Long, ktorý ma prekvapil svojou prefetovanosťou, Steve Zahn, ktorého humor asi nikdy nepochopím, potom je tam ďalej Ashley Scott, na ktorú sa výborné pozerá (ako vždy), Robert Patrick má síce najmenej času, ale je opäť najlepší a ešte je tu Jonah Hill....úloha "buddyho" mu pasuje. Ináč je tento film akousi paródiou na prírodopisné dokumenty, ale asi som mal málo čiar pri filme, alebo som si to nevšimol režisérov zámer. P. S. Produkčná spoločnosť Adama Sandlera - Happy Madisona dala trochu svojho humoru do tohto filmu, je to vidieť... ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu série ujetých událostí .. místy vtipné a místy trapné. Už samotný děj napovídá, že půjde o nějakou šílenost, ale "Vyfoťme Yetiho, vydělejme balík", to je moc:) Herecky zajímavě obsazené a hlášky, které zazní v tomto filmu, jsou i humorné. Bohužel, násilné vnucování srandy a časté nesrovnalosti tomuto filmu škodí a ve výsledku z něj máme jen průměrnou záležitost. [48%] ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama