Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že někdo natočil z určitýho hlediska tak realistickou komedii o chlapech jak jim je a co vyvádějí, když se s nima holka rozejde ... Ten týpek v tom filmu si zažije šílenou bolest, ale pořád je to nic proti tomu, co znám já osobně ... A ta situace mezi dvěma holkama, jak úsměvné a pro mne aktuálně "aktuální" ... Tohle se mě hluboce dotklo a dostalo mě to. Jasně plnej počet ... :-) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Prozatím nejslabší Apatowův mainstream, což ve světle spousty romanticko-komediálních polotovarů "made in Hollywood" znamená výborný film. První ubulená polovina je sice docela na pěst, obzvlášť nemá-li člověk se Segelem slitování a vidí jen chlapa v teplácích či bez nich. Druhá půlka ovšem filmu napravuje reputaci měrou vrchovatou. Jakoby Segel čekal, až sál opustí ti, co radši střízlivější a méně "otevřenou" zábavu, aby mohl nastartovat výrobní linku na hlášky, geniální scény a bránici trhající songy. Die, die... I can`t. UPDATE: Za poslední dva měsíce jsem to viděl snad dvacetkrát a stále nemám těch životních pravd dost. Zvedám na pět fíků. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Doposud nejnudnější Apatowština, přesto v mnoha směrech výrazně vybočující (počátek serióznějšího trendu, dovršeného Apatowovými Funny People) a především, povětšinou značně civilní. Nejlepší na Kopačkách totiž je, že jakkoliv se zdají situace a náhody na první pohled nadsazené, jedná se ve skutečnosti o bolestivě reálné momenty. Kdo zažil, ví... Mila Kunis je sladká, Brand je šílenec, trio mých nejoblíbenějších herců u Judda Apatowa se u mě definitivně zformovalo na Jasona Segela, Setha Rogena a Paula Rudda... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Našla jsem ho,jak mě podvádí." "Kretén." "Ne..jen kluk."Podle mě úplně průměrná americká,chcete-li "romantická",komedie,která stojí na trapných vtípcích o sexu.I když jsem se hodně smála (například hned na začátku,kdy Peter stojí nahý a brečí),tak musím říct,že od filmu čekám něco trochu víc.. První půlka hodně vtipná,druhá vleklá.Dokoukáno až tak na třetí pokus,těch 112 minut bylo zkrátka moc..Být to o něco kratší,dám i tři hvězdičky,ale takhle?Jen hodně slušné dvě.Segel je komik,který mi nepadl do oka ani v HIMYM a už vůbec ne tady.Je pravda,že mě rozesmál,když byl nahý,ale to samo o sobě je spíš smutné:D Chvílemi mi docela vadil,a já být Rachel(Kunis)nebo bývalkou Sarah (Bell),ani si o něj kolo neopřu.Kterej chlap takhle hystericky bulí?Na druhou stranu byl nejspíš pořád mnohem lepší než Russell Brand,ten a jeho přízvuk mě s*al po celou dobu.Kristen Bell byla kdysi ÚŽASNÁ ve Veronice Mars,takže myslím,že je jí pro tyhle blbé komedie dost škoda,má na víc.. ale mile překvapila Mila Kunis,herecky je na tom asi nejlíp.Abych to shrnula;klasická komedie s trapnými fóry,u kterých sice občas dostanete záchvaty smíchu,ale za pár dnů už ani nebudete vědět,o čem to bylo.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, Mila Kunis je úžasná, Jason Segel přesný, ale i tak mi byl tenhle film tak nějak... protivný. Možná proto, že je i přes svou střelenost (mocně podporovanou Russellem Brandem) až nepříjemně skutečný. Jen tři hvězdy ne proto, že je tím pádem i hloupý, směšný a trapný, ale proto, že občas bodnul přímo do živého. Drze, sprostě a ještě z toho dělal komedii. Parchant. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama