Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

Botič 

všechny recenze uživatele

Ne, Ne, Ne tohle nebylo dobrý - Ale vlastně proč ne:o) s odstupem času a po docenění některých životních pravd si tohle dílko zaslouží vyšší hodnocení, už jenom proto, že v rámci romantických komedií je to malý zázrak. Pro ty, kteří nemají zrovna dvakrát v oblibě Jasona Segela je Forgetting Sarah Marshall hotovým utrpením. Alespoň, že Mila Kunis je neskutečně roztomilá. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na Apatowovu dílnu překvapivě slabota. Vtipné a vypointované dialogy aby člověk první polovinu filmu hledal lupou a Segel tak vyloženě nemá co hrát, i když se snaží sebevíc. Ničemu nepomůžou ani zabité vedlejší postavy (Rudd i Hill míří většinu času totálně mimo) a zatraceně cute Mila Kunis všechno zachránit nemůže. Pár geniálních scén (sex wars, vraždící telefon) to v kombinaci s fajn písničkama nakonec vytáhne do lehkého nadprůměru, ale čekal jsem daleko, daleko víc. P. S.: Jason Bateman na hrad, neutečte z kina hned po začátku závěrečných titulků. UPDATE: Trvalo jen čtyři roky a x opáček.... než jsem konečně pochopil, jaká je to hrozná pecka :) ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Apatow zraje jako víno! Tentokrát sice za kamerou nesedí, ale všechno se nese v jeho stylu, jen film se nezdý být tak "velkolepý", jako předešlé dva kousky. Je uklidněnější, není přeplácaný a hlavně, má Jasona Segala z HIMYM, který je každým coulem frikulín a pozvedá tuhle komedie hodně vysoko. Obě dvě slečny jsou pohledné a sympatické. Britský zpěvák taky vyniká. Obsazenstvo hotelu vtipné. Pestrobarevné obsazení herců bylo dobrým tahem. Nicholas Stoller zvádl svůj debut na výbornou. Příjemná podívaná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $63,172,463Tržby Celosvetovo $105,173,115Tržby za predaj DVD v USA $31,219,811 //počet predaných kusov 1,980,895║ len skoro bezvýznamná trapošina, ktorú nezachránia ani pekné tváričky v podaní Mila Kunis a Kristen Bell /40%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Už je těch prudce inteligentních a duchaplně uvědomělých komedií v poslední době nějak trochu moc. Možná by neškodilo ubrat trochu té špinavé reality a trošičku pohladit diváka po duši, protože ne každému vyhovují střihy na nahého Jasona Segela, který vypadá jako kdyby jedl posledních pár let svého života tlačenku, zapíjenou mocnými hlty pivního moku. Mila Kunis zachraňuje hodně. Její opravdová holka nemá chybu. Zbytek nestojí za řeč. Trend "reality" bez osobitějších trademarků. Nuda. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Hlavní ženská postava se jmenuje Sarah Marshall (Kristen Bell)... a Marshall se shodou okolností jmenuje i postava, která nejvíc proslavila představitele hlavní role Jasona Segela (Peter Bretter). Jedná se o Mashalla Eriksena ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). (cubajz)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama