Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Parádně ujetá splatter-slasher komedie, která svým absurdním pojetím spolehlivě polechtá bránici i odpůrcům jakéhokoliv humoru v "hororu". Ty uvozovky jsou tentokrát na místě, hororu se to dotýká spíš okrajově, i když krve je tu hafo. První minuty se sice tváří jako kriminálka, ale potom, co se partička zlodějů ocitne s rukojmími ve výtahu, začíná ta pravá jízda. Hlášky, super zabiják a zase hlášky. A po dlouhý době taky sympatický obsazení, každá postava tu má svoje pevné místo, žádná nepřebývá. Nejúžasnější hlody ale měli mafián Petr a Alfa muž Boris, kteří díky výborně napsanému scénáři dělají z filmu spolehlivou zábavu. No a pak je tu samozřejmě kráska Jamie Murray... ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Och, jsem na rozpacích jak ohodnotit tento poněkud nestandardní film. Největším kladem je Jaime Murray.. moc hezky se na ni kouká :-) to ostatní už není tak potěšující, nicméně ... jsem člověk s nadhledem a tak jsem ochoten sežrat tenhle "ruskej sendvič naplněnej krysím masem" a na důkaz mé dobré vůle si hlasitě odříhnout. Tím myslím vyjádřím přesně onen druh sympatíí, které chovám k tomuto kousku. A své osobní přání: "Vobtáhnout Jaime Murray" si zapisuju do svého deníčku těsně pod: "Založit šťastnou rodinu" ... pže toť neskutečně sexy kus masa... ()

Reklama

arie 

všechny recenze uživatele

Stephen Dorff žije!!! Tak hlavne táto veta ma napadla po dopozeraní snímky, ktorá je pre tohto herca snáď takým menším comebackom. Objavil sa vôbec tento chlapík v niečom pozerateľnom od prvého Bladea (1998)? Botched, samozrejme, nie je žiadne revolučné dielo, ktoré by diváka ohurovalo prepracovaným príbehom, je to len čistá komerčná zábava, ktorá má za úlohu, aby pri nej divák nezaspal od nudy, čo sa aspoň v mojom prípade nestalo. Debutant Kit Ryan rozhodne prekvapil a natočil príjemnú hororovú komédiu netypicky zasadenú do ruského prostredia, i keď väčšina snímky sa odohráva v interiéroch, čo však vôbec nevadí, keďže hlavnou devízou sú svojsky bizarné postavičky. 3 hviezdičky sú podľa mňa pre takto nenáročnú zábavu akurát, i keď podľa mňa mohla byť snímka ešte o vlások krvavejšia. :-))) ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

I když jsem půlku filmu solidně prskala smíchy, faktem zůstává, že Botched je veliká sračka,.. chtěla jsem říct špatný film. Díky tomuhle filmu dostává absurdita nový rozměr. Přestože jsem dala filmu odpad, páč moje svědomí by mi nic jiného neodpustilo, nelituji té hodiny a půl, co jsem u toho strávila. Zvláštní. Že bych zkusila druhou projekci? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Botched je neuvěřitelná taškařice, která vyzní možná i jako groteska. Film má tak neuvěřitelně špatný děj, že si člověk řekne že to je naschvál. Výborně jsem se bavil a to díky svéráznému humoru kterej se fakt trefil do mého vkusu. Vrah byl děsnej vůl a měl jsem z něho prd*l. Dorff byl asi nejnormálnější postava ostatní se chovaly jak největší hovada světa. Hlavně postava Borise, to byl děsnej idiot. Jen škoda že moje nejoblíbenější postava zloděje zemřela prakticky tuším jako 2. Nicméně dokonale jsem se bavil hudba při honičkách byla geniální. A já prostě nemůžu dát mín než 5*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)
  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama