Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

arie 

všechny recenze uživatele

Stephen Dorff žije!!! Tak hlavne táto veta ma napadla po dopozeraní snímky, ktorá je pre tohto herca snáď takým menším comebackom. Objavil sa vôbec tento chlapík v niečom pozerateľnom od prvého Bladea (1998)? Botched, samozrejme, nie je žiadne revolučné dielo, ktoré by diváka ohurovalo prepracovaným príbehom, je to len čistá komerčná zábava, ktorá má za úlohu, aby pri nej divák nezaspal od nudy, čo sa aspoň v mojom prípade nestalo. Debutant Kit Ryan rozhodne prekvapil a natočil príjemnú hororovú komédiu netypicky zasadenú do ruského prostredia, i keď väčšina snímky sa odohráva v interiéroch, čo však vôbec nevadí, keďže hlavnou devízou sú svojsky bizarné postavičky. 3 hviezdičky sú podľa mňa pre takto nenáročnú zábavu akurát, i keď podľa mňa mohla byť snímka ešte o vlások krvavejšia. :-))) ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Klasický prípad filmu, ktorý ide do prdele vo chvíli, keď sa objaví vrah. Prvá smrť totiž dávala tušiť, že postavy budú zomierať v štýle KOCKY, čo v kombinácií s krimi komédiou vyzeralo veľmi lákavo. No netešte sa veľmi, príde rytier a bude horšie. Začnú nudné naháňačky a ustúpi konverzačný humor, a vašu pozornosť budú po zvyšok filmu udržovať len dve veci: sexy angličanka z Dextera, ktorá je "bledá ako skurvená mŕtvola", a "alpha male" Boris Bogdanovič. Ten jednoducho nemá chybu. :) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jaime Murray s upnutým dekoltem, solidní Dorffík a k tomu jedna pobožná svině a pravý Alfa samec! Co víc si přát? Jen "Thor" mi teda moc nesedl, ale v závěru stejně dostal, co si zaslouhoval. Některé dialogy naprosto parádní ("Kde je Jurij?" "Támhle za závěsem." "A proč tam je?" "Protože je tuhej!" "Jaktože je tuhej?" "Ivan Hrozný ho oddělal." "A ten je kde?" "Nevím, někam odešel."). Zábavná taškařice :-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak to byla docela slušná prdel. Pakliže hledáte nějakou hororovou komedii zkuste tohle. Ikdyž pod pojmem horor tady nehledejte strach, napětí ani hororovou atmosféru. Spíš spoustu krve a nějaký to slabší gore. Botched je docela slušná a hlavně vtipná vybíjená odehrávající se na jednom patře. Sice chápu, že to nemusí sednout každýmu ale dávat tomu odpad mi přijde hodně přestřelený. Já jsem se víceméně u filmu bavil od začátku až dokonce. Hudba je dobře zvolená, děj svižnej(nenudí) a postavy různorodý. Některý jsou cáklý, některý vtipný, některý šílený a Jaime Murray zatraceně šukadelická. Takže za mě jo. Nemám s tímhle filmem problém a dávám pěkný 3hvězdy. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Och, jsem na rozpacích jak ohodnotit tento poněkud nestandardní film. Největším kladem je Jaime Murray.. moc hezky se na ni kouká :-) to ostatní už není tak potěšující, nicméně ... jsem člověk s nadhledem a tak jsem ochoten sežrat tenhle "ruskej sendvič naplněnej krysím masem" a na důkaz mé dobré vůle si hlasitě odříhnout. Tím myslím vyjádřím přesně onen druh sympatíí, které chovám k tomuto kousku. A své osobní přání: "Vobtáhnout Jaime Murray" si zapisuju do svého deníčku těsně pod: "Založit šťastnou rodinu" ... pže toť neskutečně sexy kus masa... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)
  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama