Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (614)

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Och... môj... bože... nevidela som to od začiatku, len som si 4 roky po funuse povedala, že keď už je to v telke, tak to nechám pustené. Pôsobilo to na mňa rovnako ako kedysi seriál, z ktorého som videla len asi 1,5 časti, aj to len z prinútenia. Myslím, že som ešte NIKDY nevidela film, v ktorom by bolo viac plkov a bol viac o hovne. Dávno viem, že nie som cieľovka tohto skvostu (zlomený necht vo mne nikdy nevyvolával hystériu), ale niekedy nechápem, ako niekto tou cieľovkou môže byť. Podobné nízkotučné rady do života ako z múdrej knihy musia znieť originálne asi len auparkovým pipinkám, ktoré okrem návodu na použitie kozmetickej masky (a možno nejakého Coelha) nečítali ani len tú Evitovku... ešte aj v nej by našli o kus viac reality a menej prázdnych rečí. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, při jehož sledování je největší chybou divákovo mužské pohlaví. Teď už chápu, proč se někdy ženy cítí provinile po jednom kousku čokoládového dortu, i já se teď cítím vinen. Nejenom proto, že jsem Sex ve městě viděl ale klidně bych snesl i o 20 minut delší nášup.O rok později pod tíhou director´s cutu, který se nevyhnul mým zornicím, jsem nucen zvednout hodnocení o jednu hvězdičku. ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem seriál nikdy neviděla, nebo taky tím, že jsem od toho vůbec nic nečekala. Ale popravdě řečeno, i přes dvě a půl hodiny jsem se ani jednou nenudila, slušně jsem se bavila a jednou nebo dvakrát jsem byla i dojata :). Ve srovnání s ostatními filmy by to byl pouze průměr, ale v dnešní době podprůměrných komedií si to zaslouží 70%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem neviděla ani jeden díl, ale tenhle film byl fajn. S hromadou lechtivějších scén byl zároveň vtipný a milý. Je skvělé mít tři nejlepší kamarádky, se kterými můžete sdílet cokoliv. Já jsem ale na tento druh přátelství přestala věřit ve chvíli, kdy se mi to v jednom období mého života šeredně vymstilo. Od té doby si držím všechny přátele ženského pohlaví více od těla. V rámci žánru nemám výraznějších výhrad. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Seriál pro mě nebyl, takže ani vlastně nevím, proč jsem koukal na tento film. Líbilo se mi, hned na začátku, jak celý děj seriálu dokázali natahat asi na minutu a půl v úvodních titulkách, to se tvůrcům opravdu povedlo, ale se zbytkem, ať lezou někam jinam. Ze vztahů člověk má problémy svoje a ještě má koukat na vztahy, někoho jiného a bavit se? To je jako kdybych koukal na Vékávéčka nebo na Pojišťovnu štěstí, opravdu zábavné. Netvrdím ale, že všechny filmy o vztazích stojí za starou belu. Stačí aby byl neobvyklý zajímavý, jako když chlap z Indie dorazí do Dánska získat pro dětský domov v Indii peníze od obchodníka, který ho pozve na svatbu své dcery a on na ní zjistí, že to je ve skutečnosti jeho dcera...takovéto vztahy mají dle mého ve filmu budoucnost. Koukat na Sex ve městě mě jinak dost nudí. Ty vztahy jsou tam o ničem, pro někoho kdo má rád seriál to možná bude nirvána, ale pro mě to je pouze film, který je průměrný, leč se snaží natočit film i pro obyčejného smrtelníka, mě bohužel nechytl a ani nechytne. Možná stačila jedna věc, aby mě humorně film pobavil, a to se nestalo také, takže dvě hvězdičky určitě zasloužené. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 152,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 418,8 mil. (NIRO)
  • Rozšířená verze filmu obsahuje delší scénu v bytě Carrie (Sarah Jessica Parker), kde si šaty při stěhování zkouší každá z žen, a dále scénu z halloweenského koledování Charlottiny (Kristin Davis) rodiny s Carrie. (Patw)

Reklama

Reklama