Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Režisér Kotík zraje. 75 minut Pánské Jízdy bylo ryzím utrpením bez špetky vkusu a režijního záměru, kdežto jeho nynější počin je při dvacetiminutové nadstavbě už označitelný za film... sice nabízející divákovi opět typické trendy rekvizity a grandiózní dávku produktopisu, který tu bije do očí způsobem zřídka vídaným, a scénáristicky to pořád nestojí za žádnou pozitivní zmínku (byť ústřední nápad dává určitý smysl, realizuje se naprosto nepochopitelně komplikovanými prostředky), ale herecky je to vcelku slušné. Pokud ovšem přistoupíte na premisu, že všichni hrdinové mají být více či méně asociální lemplové, tudíž vaše pocity o různých tečkách a vyhazovech jsou naprosto v pořádku;) Sice tedy pořád nechápu, jaká chorá mysl vyprodukovala myšlenku, že Sandra Nováková je nadějí českého filmu, a byl bych navzdory osobním preferencím ochoten připustit maximálně to, že jde o jednu z našich atraktivnějších mladých "umělkyň", ale jinak jsou herecké výkony asi nejsilnější stránkou celého tohohle díla. Což vzato v globálním srovnání nevyžaduje žádné zvláštní úsilí, a nemusíme to s tím globálem ani brát doslovně, aby bylo vidět, jaké kvalitativní úrovně můžeme komparovat;) Filmařská bezradnost a neschopnost najít kvalitní scénář jsou v tomto případě jednoznačně nepřímo úměrné výslednému hodnocení. Mně rozhodně můžete taky, šéfe, protože vím jistě, že se už nikdy více neshledáme. Bohužel mám obavu, že to platí jen pro tento film, a ne pro tvorbu Martina Kotíka jako takovou - je přece ještě tak mladý a plný chuti točit:P Závěrem nutno podotknout, že mě vytáčí celkem slušně. 40% a hlavně za to proboha neutrácejte žádné peníze, podporujete tím genocidu dobrého filmového vkusu a pohřbíváte budoucnost české kinematografie. Howgh. ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní pohádka o tom, že dobrý a poctivý člověk vítězí nad zlotřilci, která končí s typicky českým hospodským plivancem na politiku. Pozoruhodné pouze jako experiment, jak televizní humor nefunguje na plátně, které diváka nelobotomizuje jako televize, případně coby novácký film, jehož hlavní padouch se podobá bývalému řediteli Novy. Jinak dno absolutního zoufalství oděné do všech myslitelných klišé české TV kultury a korunované závěrečnou postelovou scénou (je vidět, že hodnota porevoluční valuty nahoty a sexu dodnes nevyprchala). ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako hodně českých filmů poslední doby - výborný námět - prosperující firma musí z nějakého důvodu zkrachovat, což se jako na potvoru ne a ne podařit - totálně zazděná scénářem, výběrem postav a zejména dialogy. Grafika a texťáka bych zavřel do vazby, dokud dobrovolně nepodepíšou závazek, že už nikdy před kameru potažmo před českého diváka nevlezou. Sandra byla milá jen v jediné scéně, kdy nebyla vidět a její jásání silně připomnělo roztomilou radost Petra Bajzy z Bylo nás pět, když otec Vendelín dovezl z města pomeranče (aby taky ne, když mají ten hlas v rodině). Vydra je prostě už zKameňákovatej (ale i tak ho mám rád, už za tu vlasteneckou radost při jednom hokejovém MS, kdy u nás po představení zjistil, že naši hokejisté vyhráli, vytáhl z kufru auta trubku a radostně zahrál na parkovišti národní hymnu). Janžurová asi v nejhorší roli, co za svůj dlouhý herecký život přijala. Michal Novotný, náš kutnohorský Romeo, kterého větší část gymplu upřímně nenáviděla, protože to byl vejtaha a frajírek, většinu filmu jenom blbě čumí do kamery. Vašut s Kleplem se jen mihnou, aby mohla být jejich jména na plakátu - což nakonec není tak špatné, lepší, než aby v tom doopravdy hráli. David Kraus hezky zpívá a jako zpěváka ho taky docela beru, ale tady hrál slizoun slizouna a ještě blbě. Celkově nad vším vynikají některé nikam nevedoucí dialogy, u kterých se možná i osypete. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Upřímně natočená blbost, která kypí product placementem na každý scéně, asi jako tak, když Mádl s Kotkem chlemtali jednu sprajtku za druhou v Rafťácích a přišli si při tom hrozně kůl. Ale nakonec se to stejnak dá naprosto bez problémů přežít a je mi naprosto jasný, proč tomuhle filmu sázej odpady jeden za druhým. On ten scénář trošičku ztrácí rozumný lidský myšlení a některý věty jsou fakt dost daleko od reality, když nebudu počítat příběh, ale popravdě se na to dá v klidu podívat, aniž bych řek, že to je píčovina. To bych dokázal říct o Expertech, Panicovi co je na nic a ne téhle komedii, která krom toho, že je zčásti taková jako ty filmy co jsem psal, také dokáže pobavit a herci sami o sobě dokáží udělat dost. Vy nám taky, šéfe! je sice blbost, ale tři hvězdičky je cena, kterou si prostě zaslouží. Neurazí, a svým hereckým sborem z toho dokáží vyždímat docela příjemné pokoukání, které nezklame, protože čekat od toho moc ani nejde. Plus samozřejmě Sandra Nováková dokáže s leckterým divákem udělat svoje, škoda jen některých naprosto zbytečných scén s ní. Když už natočit erotickou scénu, tak jí natočit pořádně, a ne jako tady. Zbytečně a uboze. Jinak je to ale docela fajnovej film a co víc od takových komedií u nás chtít. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Vy nám taky, pane Kotík! Jeden z nejhorších českých počinů za poslední roky, kde jsou náznaky toho nejprimitivnějšího humoru utopeny v záplavě product placementů, strašných hereckých výkonů a ubohého televizního vizuálu ala Velmi křehké vztahy. A tohle prosím pěkně atakovalo rekordy návštěvnosti v českých kinech... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)

Reklama

Reklama