Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (247)

Falko 

všechny recenze uživatele

50%. Travolta so skusenym komikom Robinom Williamsom sa snazili, ako len mohli a obcas som sa i zasmial, ale nestacilo to a skutocne to u mna hranicilo skoro pri dvoch hviezdickach, ale uz len za tu snahu davam 3. Ten humor je prilis stupidny a neviem do akej miery to oslovi dospeleho divaka, takze netreba mat ziadne ocakavania a mozno sa budete i slusne bavit. Zabavnejsie je to zrejme viac pre mladsieho divaka. ________ John Travolta - (Charlie) +++ Robin Williams - (Dan) +++ Kelly Preston - (Vicki) +++ Conner Rayburn - (Zach) +++ Ella Bleu Travolta - (Emily) +++ Lori Loughlin - (Amanda) +++ Seth Green - (Craig) +++ Matt Dillon - (Barry) +++ Ann-Margret - (Martha) +++ Rita Wilson - (Jenna) +++ ()

Dargel 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Bohužel to bylo nakonec tak, jak jsem čekal. V upoutávce vidím všechny ty vtipné scénky, a tak se domnívám, že jimi bude film nabitý až do konce, což je ale omyl, protože nic dalšího, než to, co jsem už viděl předtím v traileru, tam prostě není. Tak se musíte uspokojit s několika málo výpady. Dopnutí míče do hlavy neznámého dítěte, prohození prášků a návštěvou zoo tak končí celá zábava. Líbil se mi Seth ve své typické pozici nesmělého baviče - avšak až příliš podobné jako ve filmu Nekecej a pádluj. Po celkovém zhodnocení to nestačí ani na 3 hvězdy, je mi líto, ale chtělo to trochu změnit vývoj nebo nějak oživit, ke konci je to příliš těžkopádné. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, neni to zadnej vrchol geniality, proste takova rodinna komedialni blbost se stokrat provarenym a do posledni minuty predvidatelnym dejem, ale diky obsazeni hlavnich roli dvojkou sympataku a par solidnim forkum to je slusna zabava. Travolta hraje svyho typickyho suknickare, oproti tomu Williams takovej rodinnej typ, takze se dobre doplnujou a i kdyz se misty chovaj jak dementi, clovek jim musi fandit. Z vedlejsich potesi Green, obzvlast v zaveru a pak tu ma ultimatni cameo Justin Long. Jen skoda, ze slusne nakopla zabava zacne nekdy v 50ty minute trochu vaznout a ke konci uz to spis hraje na city. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně poměrně dost příjemné překvapení. A to přestože celý film nevybočí ani na vteřinu, ani milimetrem ze zajetých kolejí, nazývajících se klišé. To znamená, těžká rodinná moralitka, napravený tatík, oddaní přátelé, obětavá láska, porozumění, soucit, blablabla, jednoduše, zápletka na první pohled opovrženíhodný, pomilionté omletý kýč. Jenže tentokrát naštěstí vážně povedený. Dvojice Travolta, Williams tu je velice příjemná, nikterak zbytečně přehrávající, jsou prostě milí, zábavní, neotravní. K tomu hodně fajnová camea Greena, Guzmána, Longa, Dillona. A kupodivu i dětští představitelé působí jako sympatická dvojička nesnobáckých, sladkých dítek, ojedinělá to věc pro tento typ filmů. Zápletka je pak sice obehraná, ale autoři zde nijak zbytečně netlačí na pilu, nepředvádí žádné obvykle trapně přehnané emoce, žádné nesoudné scény ze života těch nejúžasnějších a bezchybných amerických rodinek, naopak vše se odehrává v solidním tempu, v poměrně civilním podání, vtípky vyznívají většinou dost zábavně a v docela slušné porci a navíc ani neodvratný závěrečný happy end nepůsobí nikterak zbytečně nuceně a vlezle. Old Dogs zkrátka není ani náhodou žádná originální podívaná, lépe řečeno, těžko najít film s tuctovějším příběhem, přesto jde ale o velice zábavnou a svižnou komedii, která mě skutečně dobře pobavila. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama