Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (247)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasická stupidní americká komedie od Disneye, ve které každý "vtipně" spadne na sto způsobů, párkrát dostane do koulí a zažije spoustu podobných situací. U toho už se ale dneska moc lidí nezasměje. Celý je to tak absolutně nevtipný a místy až otravný. Walt Becker se tak svým předcházejícím oddychovým Divočákům vůbec nepřiblížil a hvězdné obsazení vůbec nevyužil. O Robina Williamse jsem si už zvyknul, že už ho v žádné pořádné komedii asi neuvidím. U Johna Travolty, který mě nedávno odrovna drsným Charlie Waxem, to ale hodně bolí a u scén, kdy ho lidé pokládají za senilního dědu co se počůrává, jsem trpěl.30% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy prostě musím dát Kelly Preston. Té ženské je v roce 2009, kdy tenhle film vyšel, nějakých 47 let a vypadá tak na 30. Je neuvěřitelná a sexy jako blázen!! K filmu nemám moc co říct, spousta zbytečných trapných scén, které mě už dávno neberou (už mi není 9 let). Takhle si rodinou komedii nepředstavuju... ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

.. Pánové J.Travolta,R.Williams a dokonce i S.Green - skvělí herci, do rolí skvěle padnou (Travolta = typický sukničkář, Williams = rodiný typ, Green = komediant každym coulem), tak kde se stala chyba?!.. Film mě místy pobavil, opravdu jsem se řehtal, jak jim děcka vyměnili prášky - to bylo boží, a za to odemne dostávají +2hvězdy (ta 3. je za herecké obsazení) Pan Becker měl na víc, místy to bylo skoro nesnesitelně nudné, ale dokoukat se to dalo.. 60% ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

I přesto, že má film docela slušné herecké obsazení, tak mně velmi zklamal. Je to řadová komedie, kterých je stovky a patří mezi ty filmy, na které se podívám a druhý den si nebudu pamatovat o čem to vlastně bylo. Vlastně mně to vůbec nebavilo. 2* jen za Travoltu a Williamse, jelikož kdyby tam nebyli, tak si snímek nezaslouží ani to. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama