Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pokud si od tohoto filmu slibujete revoluci v žánru rodinných komedií, jděte o dům dál. Tady se hraje na jistotu, premisa filmu je průhledná jako právě vyčištěná výloha obchodu, takže proč si nesednout a neužít si hodinu a půl dlouhou jízdu s někdejšími (a troufám si říci, že stále nestárnoucími) hvězdami, pány Travoltou a Williamsem. Přimíchání Setha Greena do tohoto koktejlu považuji spíš za jakousi formální hříčku, aby byla docela drsně ukončena v zoo. Pokud se orientujete ve filmech, uvidíte spoustu cameos, z nichž ovšem bezesporu dominuje Justin Long, troufám si tvrdit v nejlepší scéně z celého filmu. Přeci jen, je to Disneyovka. A Williams opravdu vypadá jako Bono. ()

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Neskutočne otravná citová vydieračka. Jeden z filmov pri ktorom minúty trvajú ako hodiny a vy si želáte, aby každá scéna čo najrýchlejšie skončila, aby mohla prísť ďalšia a opäť skončila. Starých psov nezachráni ani minimum "vtipov" pre deti a skutočne nie je na tomto filme nič, prečo by sa ho oplatilo pozrieť. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Žádný geniální film nečekejte. Jde spíš o jednodušší komedii ideální pro nenáročné odreagování. Skoro průměrný film (50%). Povyšuje jej ovšem jeho herecké obsazení a slušný humor, který (většinou) není zbytečně laciný a hlavně není vulgární nebo fekální (což se dnes už jen málo vidí). Takže se přikloním ke 3 hvězdičkám. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročná rodinná komedie s Johnem Travoltou a Robinem Williamsem v hlavní roli dvou otců, kteří se najednou musí postarat o sedmiletá dvojčata. Oba se tak ze dne na den ocitnou v roli, o které se jim ani nesnilo a vypořádají se s ní s vervou. Dokonce jedou s dětmi kempovat do skautského tábora. Došlo i na zápas ve frisbee. V jejich podání to nebylo jen obyčejné pohazování na zelené louce, ale tvrdá hra na způsob amerického fotbalu. Tahle komedie není žádný velký zázrak, ale na příjemné odreagování bohatě postačí. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Nie! Nie! A EŠTE RAZ NIE!!! Som fanúšikom Robina Williamsa a jeho filmov, ale toto je asi Disney verzia filmu "DISASTER MOVIE." Otrasný humor, hrozné postavy a momenty, ktoré ma viac znechucujú a urážajú, než ma pobavia. A najhoršie na tom je, že sa nebránia ani svoje otrasné vtipy opakovať len preto, aby sa nám viac dostali pod kožu a bodli nás ešte hlbšie ako prvýkrát. Jediné čo je na tomto filme dobré je Robin Williams keď sa snaží byť otcom pre svoje deti, ktoré nepoznal. To je super. Okrem toho dáva do svojej role naozaj maximum. Zvyšok je trápnosť, úbohosť, nechutnosť a horor obrovského kalibru. Keby som len mohol niektoré filmy vymazať zo svojej mozgovej pamäte. A aby som už tomuto filmu dal vyžrať úplne všetko, PREČO SI NA KONCI DÁ CELÁ RODINA (AJ S MIMINOM!!!) TABLETKY NA SILENÉ ÚSMEVY???!!! To nie je vtipné, to je až hnusné! V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 11. mieste ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama