Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (247)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmmm, takéto niečo by rozosmialo asi len tak 10-ročné dieťa. Absolútne trápna "komédia", ktorá namiesto žiadaného humoru vyznela viacmenej dosť trápne. Áno, áno - je to pekné, dvaja nerozluční priatelia sa prebíjajú životom a v biznise sa im neskutočne darí, a potom sa zrazu všetko vymkne spod kontroly - majú sa postarať o deti, a pritom nevedia ako. Zopár scénok možno stálo za to, ale celý film globálne je dosť podpriemerný. Travolta a Williams sú dobrí herci, ale toto im proste nesadlo. Nevadí, aj vďaka takýmto filmom si viac cením tie čo ma zaujmú :) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Snaha přiživit se na úspěchu Wild Hogs nevyšel. Cítím se až trapně, že filmu dávám tři hvězdy, neboť je mi jasné, že pro většinu diváků se bude jednat o jasný shit, nicméně nějakým zvráceným způsobem jsem se až na několik přehnaně WTF momentů solidně bavil. Pro mě jsou Starý páky čistým průměrem s fajn herci, kteří to zkusili na stará kolena znovu pořádně rozjet, ale úplně to nevyšlo. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jako rodinnej film asi super, ale pokud bych měl hodnotit ze svýho osobního hlediska, tak žádnej zázrak. Dva kamarádi, úspěšní vedoucí prosperující firmy, mají uzavřít důležité partnerství, ovšem právě v tu chvíli jsou nuceni nést následky výletu z před sedmi let v podobě dvou dětí jednoho z nich. 14-denní hlídání není žádnej med a zvlášť když se sotva dozvíte, že jste otcem dvojčat. Co se obsazení týká, tak Williamse zrovna moc nemusim a Travoltu už jsem taky viděl v lepších rolích, ale dejme tomu. Příběh se drží několikrát ohrané linie a když to všechno sečtu, vychází mi: 50 %. Oblíbená část- scénky po výměně léků ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

K Robinovi příjde žena. On jí má rád. Ona mu řekne, že jeho taky, ale že půjde do vězení na měsíc a má dvě děti, který potřebuje pohlídat. Od toho okamžiku je Robin Williams jejich právoplatný otec...Nechápu proč tenhle film natočili tak debilně. John Travolta a Robin Williams jsou fajn. Ale ne, když se setkají v tak pitomý komedii. Přitom tam pár scén bylo docela fajn, dokonce to občas jako komedie docela fungovalo. Jenže to bylo natočeno tak debilně, že jsem prostě nevěděl, jestli to vůbec dokoukám. Nakonec se to dokoukat dalo. V půlce filmu bych dal nejradši odpad, ale nakonec jsem si to rozmyslel. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama