Reklama

Reklama

Fantastický mazel

  • Hongkong Chang jiang qi hao (více)
Trailer

Ti je chudý stavební dělník, který se ze všech sil snaží udržet svého synka Dickyho na prestižní soukromé škole. Přestože Ti dělá co může, aby mu zajistil příležitosti, které sám nikdy neměl, Dicky si ve třídě připadá jako odstrkovaný a přehlížený outsider, protože nosí obnošené oblečení a na rozdíl od ostatních spolužáku nevlastní nejnovější elektronické hračky. Jednoho dne Ti najde na skládce tajemného “plyšáka“ a spěchá s ním domů za Dickym. Přestože podivný chlupatý tvor na první pohled nevypadá jako obyčejná hračka, když si s ním chlapec začne hrát, ukáže se, že je mnohem, mnohem víc! Tohle není jen průměrná akční figurka, ale živý „mazel“ oplývající výjimečnými schopnostmi. Dicky vezme veselého mimozemšťana do školy, aby ho ukázal spolužákům a konečně na ně udělal dojem. Jenže svéhlavý fantastický mazel má vlastní představy o zábavě a situace ve škole se záhy beznadějně vymkne kontrole... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

imf 

všechny recenze uživatele

Chow se odvážně vydal tam, kam noha asijského filmového kosmonauta ještě nevkročila. Se západním soundtrackem, spoustou moralit a tradičně švihlými gagy. Výsledná míchačka neurazí, ale neudělá díru ani do světa, natož do vesmíru. Jako ukojení rodinných pudů (každý filmař je má) to ještě beru, ale teď už prosím druhou Melu nebo Shaolinský hokej. ;) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca crazy komédia od tvorcu skvelých komédií Shaolin Soccer a Kung Fu Hustle, trošku si to síce prispôsobil pre deti ale podstata humoru ostala odkazy na tieto dva klenoty sú tam, ale vrcholom je paródia a lá Mission Impossible 2 a skvelý CJ7, ktorý je lepší vo výrazoch ako väčšina amerických hercov, proste je to skvelá trošku iná komédia, ktorá je určená aj pre deti...ale je skôr pre tých čo sa im páči humor Stephena Chowa... ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Skoro z kazdeho zaberu je citit ze Stephen Chow je talentovany reziser a filmar. Koniec koncov, po tom, co uz ma tento pan za sebou sa uz ani neda pochybovat. Tazko preto povedat, ze ci tento film bola len momentalna kriza, nedostatok napadov (doslovne odkazovanie na Kung fu melu a Shaolin futbal je az prehnane), alebo len snaha skusit nieco trochu ine (film pre detske publikum). Fakt je, ze ku kvalite Chovovych starsich kuskov ma CJ7 dosti daleko. Prizmurim vsak ocko, pretoze je to stale stary dobry Stevo Chow. (7/10) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po Kung-fu mele a Shaolin fotbalu je to od Stephena Chowa hodně velkej ústup ze slávy, kdy CJ7 nedosahuje ani poloviny zábavy co obstarávaly oba dva předchozí filmy. Těch pár kvalitních vtipných nápadů co sem Stephen Chow vložil naprosto pohltí nudná omáčka okolo a zbytečný moralizování, krom toho snaha skloubit parodii, drama a sci-fi je fakt nemožný, Stephen Chow tohle děsně prosral, ale i tak v několika scénách ukázal, že šílený vtipný scénky má pořád v malíčku, ale je jich zatraceně málo ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Záhadná kombinace všech možných žánrů je sice zvykem Stephena Chowa, ale tady přestřelil. Film určený potencionálně dětem je i pro otrlé malé diváky Cartoon Network poněkud dramatický. I když sem tam probleskne výborný nápad ( větší spolužák vs. ještě větší spolužačka) celkově velmi slabé. Zdá se , že Chow si nechává všechny nápady na Kung-Fu Hustle 2. Škoda , jinak mám jeho filmy velmi rád a tak filmu nepomůže ani velmi roztomilý fantasticky vypadající mazel (kdo vymýšlí ty český názvy???!!!) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama