Reklama

Reklama

Král Škorpión: Vzestup Říše

  • Česko Král Škorpion II: Zrození válečníka (více)

Mathayus se chce stát jako jeho otec nejlepším bojovníkem Akkadské říše. Tito válečníci jsou nazýváni Škorpiony a nejlepší z nich se stávají osobními strážci krále. Mathayus se zúčastní výcviku mladých bojovníků, přestože mu to otec zakázal. Na bojišti pozná dívku Laylu. Když jejich konverzaci uvidí generál Sargon, vydá se k nim. Layle řekne, že děvčata se výcviku nesmějí zúčastnit, chytne ji za vlasy a táhne pryč. Mathayusovi se nelíbí, jak s dívkou zachází, a uhodí ho. Generál se zbraní v ruce se na něj vrhne. Vtom vejde mladíkův otec a Sargona zastaví. Do jejich hádky vstoupí král, který je k Mathayusovu otci mírný, ale na oplátku od něj žádá, aby poslal svého syna na výcvik Škorpionů. Sargon se nemůže smířit s úspěchy Mathayusova otce, a proto ho zavraždí. Po šesti letech tvrdého výcviku se Mathayus vrací jako válečník a pokusí se generála zabít. Ten však využívá sílu, kterou mu z podsvětí dává bohyně Astarte. Mladík musí najít způsob, jak porazit Sargona a pomstít svého otce. (TV Nova)

(více)

Recenze (165)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Ešte aj hra Heroes of Might and Magic 3 mala Minotaura s lepšiou grafikou :) A keď sa aj na efekty nepozeráme, stejne to bolo bez osobného čara (ktoré jednička ešte ako tak mala). Už na začiatku bolo vidieť s tým rallye šípom, že to nedopadne dobre :) V každom prípade hviezda za Deleted scenes, tie mali niečo do seba :D ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Vacsina ludi tento fim zatracuje, ale mna to nejako bavilo a to putovanie za tym Damoklovym mecom bolo zabavne a aj obcas napinave. Najlepsie sceny boli v tom podsveti, kde boli mrtvi, rozne cervy a aj prisery. Bolo to pekne vymyslene. Samotna bohyna Astarte bola skor na smiech a moc ma nepresvedcila, ze by ma nejako oslovila. Skoda aj bolo toho Minotaura, ktoreho aj mohli brat z lepsieho uhlu pohladu, ako aj zaverecny boss Sargon, ktory sa zhmotnil do neviditelneho skorpiona. Tato cast filmu ma sklamala, skor by sa do filmu hodilo, keby bol viditelny, takto to vyzeralo take odflaknute. Aspon pred koncom suboja ho ako tak ukazali a veru tiez nevyzeral k svetu. Film je tiez nainfikovany komedialnymi prvkami a tak vo filme to zavana obcasnymi dialogmi, nad ktorymi sa aj da pousmiat, ale nie zasmiat. Film je tu zbytocne podcenovany, pretoze to neni ziadna sracka, ale slusna zabava na skratenie vecera pri telke:) ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Akkadska rise = 2334 az 2154 pr.n.l., Sargon (mimochodem ZALOZIL Akkadskou risi) = 2334 az 2279 pr.n.l., Shalamaneser = pet ruznych vladcu v Asyrske (!!!) risi v obdobi 1274 az 722 pr.n.l. s ruznymi pauzami, Minojska kultura a Minotaurus = 2700 az 1450 pr.n.l., Herodotos = 484 az 420 pr.n.l., Aristofanes (porad doufam, ze nemysleli TOHO Aristofana, ale zadny jiny se nikdy v literature neproslavil) = 448 az 385 pr.n.l. Mno...tak to jen pro upresneni. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ono by to asi nebylo úplně zlý, kdyby... Kdyby se někdo obtěžoval dosadit aspoň jakýs-takýs herce - celý to tak připomíná frašku, která sice má co nabídnout (na akční béčko určitě) ale banda neschopnejch komparzistů všechen případnej potenciál zadupe do písku. Fláknout do hlavní (kladné) role metrosexuálního trotla, kterýmu ještě teče mlíko po bradě a jako hlavního záporáka tupý wrestlerský hovado (královna podsvětí už byla totálně mimo mísu)... tak to je vážně na facku! Navíc to bylo uuuuukrutně dloooouhýýýýý ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Proste otrasný film. nedá mi to neporovnávať s jednotkou, ktorá ma ako tak zaujala. Príbeh - nulový, charaktery - nulové (povedzme až na toho gréka...). Miešanie kultúr - nezmyselné. vystupovanie "bohyne" - 0 bodov. Ten finálny boj proti neviditeľnému obrovskému škorpiónovi bol nezaujímavý, nezábavný a detinský. Ešte raz hovorím, proste otrasný film. Tú jednu hviezdu si u mňa vydobyli iba zamaskované mŕtvoly v podsvetí. Aspoň jedna vec na tomto filme bola zaujímavá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Jihoafrické republice (města Atlantis, Epping a Cape Town, Richtersveld National Park). (fiLLthe3DD)
  • V roce 2008 byl uveden prequel Krále Škorpiona Král Škorpion: Vzestup Říše, kde Dwayna Johnsona v roli mladého Škorpiona nahradil Michael Copon. (Čiban)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Reklama

Reklama