Reklama

Reklama

Nesmělý Mikeš

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Projdou hrdinové dlouhou a vysilující cestu, na které nelze udělat krok zpět? Bude poražena krutá kletba v nemilosrdném zápase? Nová pohádka České televize o bratrství proměněném v nenávist a zradu, o nesmělosti, kterou láska přetaví v hrdinství a neohroženost. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tento film je na databázi uvedený pod oficiálním názvem Tři srdce a že jde o jeden a tentýž film. Takže připojuji recenzi a nemám-li pravdu, tak sorry. Je v pořádku, když si během pohádky říkáte věty: Tak už ho zabij, no tak, dej mu! No to je hrůza, co to tam hraje? Proč už tam jde po čtvrté? Ty jsi tak blbá. ..... NE! Rozhodně nemůže být nic v pořádku s filmem pro děti, který navozuje tyto a někdy i mnohem horší myšlenky. Obecně nemám rád české moderní pohádky a také tato mě utvrdila v myšlence, že zvláště Česká televize pohádky točit neumí. Herecké výkony děs a hrůza, dialogy trapné až na kost, kamera ble, jen ta hudba chvílemi ušla. ()

dainio

všechny recenze uživatele

Tak já nechci nic říkat ale v komentáři od Otíka jsem postřehl,že Česká televize neumí točit pohádky.Dovol abych se zasmál!!!(Cha cha cha)Neberu ti samozřejmě tvůj názor ale opravdu nechápu jak tohle může někdo napsat.Česká televize vždy uměla a stále umí točit pohádky jak televizní tak i filmové takže o tom není sporu.Navíc musíme být hlavně rádi,že aspon někdo v této době natáčí pohádky. ()

Reklama

Reklama