Reklama

Reklama

To se stává

  • Austrálie Accidents Happen
Trailer

Obsahy(1)

Patnáctiletý Billy Conway se stane svědkem tragické nehody, která ještě více naruší už tak hodně dysfunkční vztahy v rodině Conwayů, žijící na krásném a upraveném americkém předměstí. Jenže nehody se prostě stávají a tak se rodina plná rozdílných charakterů musí opět stmelit. A ne náhodou bude oním tmelem právě malý Billy. (vorheese)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Byť film působí jako jednoduchý a místy možná až povrchní, je velmi silným dramatem, které jde poměrně do hloubky. Hrdinové jsou skuteční a to hlavně proto, že realisticky mluví a jednají. Odrazující plakát a podivná kamera na začátku je potom vyvážena pocitem, který ve vás snímek zanechá. To vykreslení komitragičnosti současného světa mi v tomhle podání prostě sedlo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem ve své době viděl geniální teaser, ve kterém v neuvěřitelně zpomalené scéně pobíhá hořící děda, říkal jsem si, že by se mohlo jednat o zajímavý a možná i kultovní film. Bohužel se tak nestalo a "To se stává" je jen obyčejná tragikomedie, která se snaží ukazovat dramatické události z nadhledem ale nedokáže ani dojmout a už vůbec ne rozesmát. Najde se zde pár slušných scén (výborná scéna z teaseru je hned v úvodu) ale k dobrému filmu to bohužel nestačí. Docela škoda, mohla to být výborná kultovka. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět, ale vzešel z toho takový normální film, který ani nenadchne, ani neurazí. Jinak u filmu jsem se skvěle bavila, výborná hudba, zajímaví herci, dobrý příběh, ale mohlo z toho být něco víc. Trochu víc propracovat skutečnost, že nehody se stávají. Co ale musím uznat, že ten konec filmu neměl chybu. Takže opět 3-4*(mám pocit že poslední dobou toto hodnocení dávám často, prostě malá bodovací stupnice). ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Pres velice slibny zacatek nasleduje pomerne nudna a nezajimava cas s jen obcasnymi svetlymi misty, aby to zavrsil povedeny konec. Za zminku stoji herecky vykon hlavniho hrdiny Billyho v podani Harrisona Gilbertsona a take Geeny Davis, ktera prekvapila svym hlubokym hlasem =). No a konecne, hudebni stranka filmu je taky povedena. V souctu to ale bohuzel na vic, nez prumer, nestaci... ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Stane se to asi u jednoho filmu z padesáti, ale tentokrát šlo o jasný přešlap a s Blue.Poison se mineme hodnocením. Uznávám, že lidé jsou zvyklí na schématická dramata a přijít s něčím ojedinělým není v dnešní době mainstreamu snadnou záležitostí. Přesto bych od Accidents Happen očekával trochu víc než jen přehlídku absurdních nehod a trapasů. Mám pocit, že mi i celkem došlo, co mi chtěl autor povědět, jenže se mu to povedlo spíš jen tak naznačit. Sám sobě se divím, kolikrát jsem se zasmál a i pobavil, jenže i tak to bylo málo a hloubku tohoto dílka prostě nedocením. Ani tragikomedie by dle mého neměla vynechávat některé základní aspekty filmu a kdo mě zná, ví, že pro mě je v prvé řadě nejpodstatnější příběh. Ten zde velmi pokulhává, vlastně jako by ani nebyl. Film jen tak plyne, jako když padá prach v přesýpacích hodinách, jenže když je otočím, padá dál a dál... a tak stále dokola, nic se nestane. Stejně tak, jako by se nic nestalo, kdybych si Accidents Happen dnes odpoledne nepustil, jenže je to tak, nehody se stávají. (40 %) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film, ktorý sleduje rodina Conwayovcov v autokine, je krátkometrážna komédia Pardon My Backfire (1953) zo série The Three Stooges. (Laslo)

Reklama

Reklama