Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejhorší Saw. Pořád je to ucházející zábava, ale... Na příště doporučuju konečně opustit tenhle jeden velký příběh, už mi dělá problém pochopit jak se to čím dál víc prolíná a zamotává, jen mlhavě jsem si teď vzpomínal, o co vlastně šlo ve čtyřce. Přijde mi, že v tomhle bodě už je rozvíjení toho jednoho děje celkem sebedestruktivní záležitost. A bude čím dál víc... No takže pustit se do novýho a zachovat jen ten základní koncept, aby to pořád bylo SAW. Malinko to tím osvěžit. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

musím říct, že na 5 díl jsem se kouknul už pouze z nostalgie k prvním dvou dílům této série. Po prvních dvou výborných dílech, přišla naprosto zbytečná 3-ka a ještě horší 4 - ka a já jsem šel na 5 díl takříkajíc " z povinnosti" . O to víc jsem byl mile překvapen. Saw 5 totiž není jen bezduchá vyvražďovačka, ale má i "silný" příběh. Tvůrci se rozhodli vrátit zpět do minulosti a podali nám, co vše předcházelo věcem následujícím. Vše samozřejmě propojeno (jak už to u téhle série bývá) s přítomností, aby vše gradovalo v závěrečném " finále" . Celkově musím říct, že jsem nebyl zklamán a vím, že se sejdeme u 6-ky :o) Dávám poctivých 65%! ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Pořád to tak nějak ze setrvačnosti funguje. Podobným způsobem jako Velmi Křehké Vztahy. Komu stačí trochu torture porna prokládaného soap detektivkou a omláceným vizuálem, ten si může udělat další čárku. Pila projde divákem jako nůž horkým máslem. Bez chuti a zápachu, neudělá neplechu. Tedy až na tu ztrátu času samozřejmě. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Hlavní dějová linie se sice kolem Jigsawa pořád dokola omotává a nedokáže se ho pustit (při Bellově neutuchajícím charizmatu se snad ani není čemu divit), ale vyšetřovací odbočky a překvapivě dobře fungující "dlouhá" past nějakým zvláštním způsobem fungují lépe než celý předchozí díl dohromady. Byla to sice labutí píseň, ale ona lehká spokojenost za to (bohužel naposledy) stála. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Patrick Melton, Marcus Dunstan .. Ve stručnosti - nebál bych se SAW V označit za lepší než dva předešlé díly série, kde se kal dna hororové tvorby pomale blížil. I když jde i nyní o absolutně nevzrušivou řezničinu (vzal jsem si k filmu talíř s jídlem a spokojeně hltal zatím co film plynul..), nemá zase tak hloupý příběh (rozuměj v rámci žánru, kde se zázraky nečekají a ani nedějí!) a provázanost s předešlým průběhem docela funguje a pořád se něco dalšího rozkrývá. Škoda, že finále není silnější. ___ Přestat SAW točit jako krvavě hororovou sérii (v podstatě nefunkční, protože nestraší/nehnusí se) a více rozpracovat slabé thrillerové linky, možná bych nebyl proti zaokrouhlit celek na deset dílů... :-)) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (18)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)
  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama