Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 4

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (1 334)

Jamal 

všechny recenze uživatele

YES, YES, YES. Film který nám tak trošku může připomínat Lháře, lháře, jen s velkým rozdílem, že teď musí vyhovět, když něco nechce udělat - musí občas lhát. Tím se otevře a většina lidí je z něj pozitivně překvapená. Jim Carrey jak ho známe i neznáme zde má pár nových gagů, u kterých se opravdově zasmějete. Jako Carl se zde učí plynule a perfektně korejsky, hrát na kytaru, pomáhat ostatním v nouzi jak s půjčkami, tak v osobním životě .... no a to vše se mu vrací dvojnásob. Abych to nejen chválil, tak mi přišla škoda, že mi některé scény přišli zbytečné nebo nedotažené do konce, jako třeba let v letadle, a nebo fotka z plakátu, jak skáče bungee. Líbila se mi zde i Zonney a hlavně také Rhys Darby s jeho domácím projekcema Harryho Pottera a 300: Bitvy u Thermopyl. Jim je jeden z herců, kterých se podle mě málokdo dokáže nasytit. Výborné jsou i jeho sny, orální rozkoš (i když si to ani nechci představovat), naspeedování z Red Bullu, jízda na motorce, rvačka, prostě takovej pozitivní a vůbec ne hloupej film, který vám zlepší náladu do života, a možná i trošku otevře. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Gumový Jim ždíme hodinu a půl až trapně prostoduchou zápletku, ale když odhlédnu od nudného úvodu a vynuceného konce, bavil jsem se víc než dobře. Kytarová scéna navíc dává vzpomenout na časy, kdy se do filmů tyhle úlety sázely čistě pro radost, a Zooey Deschanel je zřejmě nejsladší herečka současnosti. Nejen kvůli ní si to na DVD klidně dám ještě jednou. 7/10 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie - sice předvídatelná, ovšem se skvělým nápadem, milá a příjemně koukatelná vůbec. Jimu Carreymu a Zooey Deschanel to spolu šlo, potěšil mě i Terence Stamp. Film jsem bohužel viděl v televizi, a ačkoliv dabing celkově nepatřil k nejhorším, tak za scénu záchrany sebevraha, v níž Jim Carrey hlasem Bohdana Tůmy nejen mluví, ale také naprosto příšerně anglicky zpívá, bych někoho hodně, hodně mučil. Tři a půl. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je hodně dobrej, ale od chvíle, kdy Jim Carrey začne na všechno odpovídat "ANO", se z toho stane taková obyčejná romantická komedie a Jim Carrey celou dobu akorát pobíhá sem a tam a koná dobrý skutky. Ale najdou se tam i nějaký povedený scény (např. obvinění z teroristickýho útoku nebo mejdan ve stylu Heryho Potrata). Nenadchne, neurazí - 3 hvězdičky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trochu promarnena prilezitost, film je sice takova kombinace mezi Lhar, lhar a My name is Earl, ale to vubec nevadi, protoze Carrey je furt stoprocentni sympatak, sem tam hodi nakej xicht a roztomila akcni Zooey se k nemu skvele hodi. No a celej film je docela sviznej, je to takova prijemna komedie, takze rychle utece a az ke konci jsem si uvedomil, ze tu vlastne zadny vylozene brutalni fory nejsou. Jednak by jich tu mohlo bejt vic, to zaprve. A za druhe, vetsina situaci je sice zajimava a ma vtipnej potencial, ale ten je stoprocentne vyuzitej jen misty. A pritom by se mohlo vymyslet spousta daleko brutalnejsich veci, se kterejma by musel Carrey souhlasit. No a drobna vytka na zaver jeste k tomu samotnymu souhlaseni, precejen i parkrat rekne ne, i kdyz by nemel. Ale jako celek je to prijemna podivana, ktera dokaze, hlavne diky Carreymu, pobavit. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (33)

  • Píseň, kterou Carl (Jim Carrey) zpívá sebevrahovi, je "Jumper" od Third Eye Blind. (HellFire)
  • Kaskadéři byli v šoku, když se dva dny před natáčením dozvěděli, že Zooey Deschanel (Allison) nikdy neřídila skútr. (ČSFD)
  • Auto, ve kterém Carl (Jim Carrey) uvízne na kopci za městem, je legendární BMW 325 kupé, model karoserie e30. (Warsheek)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama