Reklama

Reklama

Recenze (4)

swed 

všechny recenze uživatele

Genius at work. Trochu jednotvárný dokument zachycuje Lynche při vzniku jeho "Inland Empire", ukazuje ho jako kreativní osobnost, která neváhá přiložit ruku k dílu. Součástí jsou veselé historky z natáčení, povídání o transcendentální meditaci a výlet do oblíbené staré továrny. 7/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem kdy pochyboval o tom, zda je Lynch génius nebo jestli vždy ví co dělá, tento dokument mé pochyby dokonale rozptýlil. Lynch je zde představen jako bytostný umělec a věčně kouřící zamyšlený chlápek s pomalou dikcí a mírně výstředním účesem, který má naprosto jasnou představu, co chce natočit a jak má jeho film vypadat. Shrnuto: pro Lynchovy fanoušky povinnost a pro ty ostatní tip na zajímavý pohled do tvůrčí dílny kreativní a nesmírně originální režisérské osobnosti. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lehce nízkorozpočtovou formu bych ani tak neřešil-důležitý je obsah. David je prostě frajer a intuitivní pankáč, který se nebojí vrhnout se do artového projektu jen na základě pocitů a snů s neuvěřitelnou vírou v diváka a jeho schopnost(a ochotu) hrát tu radostnou hru na asociace, abstrakce, instinkt, atmosféru atd...... Je to fakt potěšení "šmírovat" tohodle chlapíka při práci. ()

Reklama

Reklama