Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pod základní schématičností se skrývají drobné nuance, které tento snímek činí dosti originálním. Nečekejte též, že se budete u filmu válet smíchem, ale duch romanticky založeného člověka strádat nebude. Díky značně extrémním a podivným charakterům se film blíží kategorii weird, tedy filmu o podivínech pro podivíny. I přesto v něm najdete spoustu faktů, které potěší i zcela normální nedeformované osobnosti. Nora Tschirner navíc působí hodně jako Zooey Deschanel, takže na své si určitě přijdou i fanoušci této herečky. A jak je patrno již v úvodu, film se vymezuje vůči mnohým americkým klišé. A nahrazuje je klišé německými :) *** Ve zkratce: Jürgen, to bejval tak zatraceně zábavnej chlap :) A teď už běžte na Sněhurku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Til Schweiger je dobry clovek, schopny herec a skuseny reziser, ale tu sa teda nijako nepredviedol. Prilis to smrdi inspiraciou niekde v USA, originalita takmer ziadna. Til Schweiger v podani Luda je romanticka dusa, len zabudol na to, ze romanticka komedia nesmie mat ospale tempo, co plati tuna - teda prva polka sa priserne vliekla a mchcel som to vypnut. Nemecky humor skor nefunguje ako funguje, ale jakz takz znesitelny europsky priemer, ovsem, nic svetoborne . 68 % ()

Reklama

stub 

všechny recenze uživatele

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Niektoré momenty mi pripadali ako vystrihnuté z nechutných nemeckých komédií a niektoré zase akoby ich vymyslela Rosamunde Pilcherová na objednávku súdruhov z NDR. Tú rozhodujúcu tretiu hviezdičku, ktorou sa u mna film stáva pozerateľným, som dal za nádherné ústa Nory Tschirner (veľmi podobný úsmev má aj Audrey Tautou)... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)

Reklama

Reklama