Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Čakal som príjemnú romantickú komédiu a dostal som tento paskvil. Dobré vtipy spočítam na jednej ruke a o logickom uvažovaní postáv si môžem nechať zdať. Jednosmerné zameranie "hurá kozy" ma teda moc nebralo a romantika nemá moc vysokú úroveň. Schweiger to tentokrát prestrelil a ešte jasnú 85 minútovku natiahol na dve hodiny. To ma fakt nebaví. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Niektoré momenty mi pripadali ako vystrihnuté z nechutných nemeckých komédií a niektoré zase akoby ich vymyslela Rosamunde Pilcherová na objednávku súdruhov z NDR. Tú rozhodujúcu tretiu hviezdičku, ktorou sa u mna film stáva pozerateľným, som dal za nádherné ústa Nory Tschirner (veľmi podobný úsmev má aj Audrey Tautou)... ()

Reklama

savage3303 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Nato, že to je nemecká komédia ma milo prekvapila. Je určite lepšia ako ostatné teenegerske komédie hlavne nemecké a zatienila aj tie americké.. Hlavná hrdinka nie je žiadna krásavica ale to vôbec nevadí. Dej bol skvelý ako aj hudba. Ja som sa príjemne zabavil a rád si to zopakujem, ak to budú opäť dávať v TV. Slabšie 4*. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že Němci neznají jen Pilcherovou a umí i normální hezký romantický komedie. Šablonovitý, s jasným koncem... Tak čím je tahle výjimečná? Chemie hlavní dvojice funguje, ona správná a sympaťačka, on je týpek z Knockin' on Heaven's Door; pak prostředí školky, které je dobrým zřídlem vtipných a úsměvných situací (pár dětských hlášek fakt stojí za to); a živá rom-komová hudba. Jen škoda, že z toho nevyždímali víc, potenciál by byl. # viděno: monitor, 5.1 # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

BARWA 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)

Reklama

Reklama