Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám si vodu. Ale abychom si rozuměli, nechci žádnou hysterickou podbízivou vodu, která nechápe, co je to vztah na jednu noc. Chci nebublavou vodu, která nedělá žádné vlny." Ludo je zkrátka romantik, který žije a souloží pro radost, takže považuji za poněkud nešťastné, že bych měl fandit tomu, aby se usadil a obšťastňoval pouze jednu dámu. Jenže Anna je dostatečně potrhlá na to, aby si získala mé sympatie a proto k fandění nakonec došlo, ale celkově jsem dostal o něco méně zábavy, než bych potřeboval a například scény s kouzelným medvědem Bellem svou trapností zaskočily i můj vrozený nevkus. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že se bude „opakovat“ dějová prázdnota, jako v Kuřeti s ušima, ale opak byl pravdou. Už od začátku zábavné a celkově poučné bez nutnosti zbytečného přehrávání, nebo moralizování. Hrozně se mi líbily moudré proslovy o vztazích obecně - jen jsem souhlasně přikyvoval, ačkoliv vše šlo vstříc vztahům jako takovým, než pouhému nezávaznému povyražení, což je ústřední téma filmu. Dějová linka hrála na emoce hlavně ke konci, ale fungující chemii mezi úhlavní dvojicí nelze upřít. A hudební podkres složený ze známých skladeb? Pro Schweigerovky typické a dělá to víc, než by se mohlo zdát. Pro mě příjemná, romantická komedie na Německo až hollywoodského formátu. Jsem sice na romantiku obecně v současné době alergický, ale tady jsem se nechal smést vlnou. 80% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taková směsice toho dobrého, ale také špatného současné německé komedie. Til Schweiger spolu s velmi sympatickou Norou Tschirner dokázali vytvořit výbornou dvojici, která si k sobě našla cestu otřepaným stylem "co se škádlívá..." Svou odlehčeností, pohodovou atmosférou a účinnou romantikou (byť klišovitou a jednoduchou) si mé sympatie Zajíček bez oušek získat dokázal. Slabé čtyři proto dám... 70% ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po delší době vzepřela své povaze a pustila si jednu z klasických romantických komedií. A opět musím říct, že sem byla velice zklamaná. Děj je plytký a předvídatelný, není ani trochu nápaditý, a nedokáže ničím zaujmout. Dokonce ani hlavní postavy nebyly sympatické a já jako divák sem se nedokázala ztotožnit s jedinou z nich. Tento film sem přetrpěla pouze proto, že sem si slíbila, že ho nebudu odsuzovat, dokud neskočí…mohla sem si ušetřit dalších 90 minut života. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u žádného filmu takhle od srdce nezasmál a rozhodně bych to nečekal od německého Keinohrhasenu. Ač nejde v principu o vůbec nic originálního, je to řemeslně natočená velmi příjemná romantická komedie, která opravdu nemá konkurenci :) Mimochodem první film u kterého jsem dostal písničku na přání, soundtrack se povedl... 100% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Plyšový zajíc bez uší, kterého v rámci výkonu trestu Ludo ve školce ušije, inspiroval tvůrce pro originální pojmenování filmu-Keinohrhasen (v češtině „Bezušáci“) a jeho podobizna se objevuje také v dalším Schweigerově snímku 1 a ½ Ritter (Stopadesátiprocentní rytíř) v erbu hlavního hrdiny. (KS)
  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)

Reklama

Reklama