Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (107)

carly 

všechny recenze uživatele

téma sa mi páčila. mám rada love-hate relationships. aj ako sonda do vzťahov to nebolo zlé. lenže po všetkom tom prešlapovaní na mieste a polkroku vpred a troch naspäť, mi po dvoch hodinách sledovania (s reklamami samozrejme) už bolo srdečne jedno ako to dopadne a tak som radšej išla spať. možno si to niekedy pozriem ešte raz a v originály. zatiaľ som trochu sklamaná ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Možná fakt, že se podstatná část filmu odehrává v mateřské školce, svedl scénáristu k tomu, že i charaktery dospělých odpovídají spíše dětskému chování. Anebo mateřská školka byla poslední ucelené vzdělání, které scénárista získal. Jak jinak si totiž vysvětlit, že se hrdinové chovají přihlouple dětinsky a vedou spolu zcela pomatené dialogy? K tomu ještě musíme přidat trapné berličky, které děj postrkují násilně dopředu, jako například "náhodně" otevřené dveře do bytu, takže hlavní hrdince nic nebrání spatřit svou lásku v posteli s úplně jinou ženou. Nebo scéna vyznání, kdy to podstatné sdělení vždy znovu přehluší lodní siréna - to bylo snad inspirované Smoljakovým povídáním o vodníkovi ve filmu Na samotě u lesa. Hrdinka se na první rande obleče a namaluje jako modelka, ale na filmovou premiéru, kde ji čeká pózování na červeném koberci, si vezme svetřík se zvířátky a snad dokonce ještě poblitý od dětí z mateřské školky... ____ Ostatně i láska mezi ústřední dvojicí vypukne zcela nesmyslně, u obou z páru se projeví najednou jako zásah z čistého nebe, když teprve scénu předtím si byli lhostejní, nebo se i nesnášeli. ____ Kladem snímku jsou sympatičtí herci, závěrečná pomsta taxikáři a dva dialogy - jeden o nezávazných vztazích a druhý o intimnostech - ty bych, kupodivu, i podepsala, ale jinak je to jen plácání do vody. /16. 12. 12./ ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

846. hodnocený film: Tak tenhle film mi doporučila Patrinka a Venca, kterým se moc líbil. A co na to já? Já jsem byl skutečně nadšenej. Til Schweiger je můj oblíbenej herec a je neskutečně i charismatickej. Film má jednoduchej milostnej příběh a jednoduchou milou zápletku. Hlavní hrdinka je ale navíc půvabná a umí svou roli zahrát více než dobře. Opravdu nechápu lidi, co nemají rádi německý filmy. 5* je pro mě samozřejmostí, protože tenhle film jsem si moc užil a můžu jej směle dál doporučit. 5* ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nevyrovnané. V prvej polovici sa zajkovia hrajú na infantilnú komédiu s maximalizáciou trapnosti, kde nie je hlavným hrdinom dôvod fandiť. Sú nezaujímaví a tak trochu aj lezú na nervy. Film som pozeral na odporúčanie a s vedomím, že je to "pohodový romanťák", som absolútne nerozumel tomu, kde má tá romantika byť. No v druhej polke sa tá nepodarená teenage komédia zmenila na príjemnú romantiku, kde zrazu ústredné duo chytá úplne iný rozmer a zajkovia sa ocitli zrazu tam, kde mali byť celý film. Napriek tomu, že ma film bavil až od polovice a že som ho pozeral na dva krát, to vidím na lepšie tri hviezdy a veľmi rád si pustím aj pokračovanie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám si vodu. Ale abychom si rozuměli, nechci žádnou hysterickou podbízivou vodu, která nechápe, co je to vztah na jednu noc. Chci nebublavou vodu, která nedělá žádné vlny." Ludo je zkrátka romantik, který žije a souloží pro radost, takže považuji za poněkud nešťastné, že bych měl fandit tomu, aby se usadil a obšťastňoval pouze jednu dámu. Jenže Anna je dostatečně potrhlá na to, aby si získala mé sympatie a proto k fandění nakonec došlo, ale celkově jsem dostal o něco méně zábavy, než bych potřeboval a například scény s kouzelným medvědem Bellem svou trapností zaskočily i můj vrozený nevkus. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)

Reklama

Reklama