Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Til Schweiger je dobry clovek, schopny herec a skuseny reziser, ale tu sa teda nijako nepredviedol. Prilis to smrdi inspiraciou niekde v USA, originalita takmer ziadna. Til Schweiger v podani Luda je romanticka dusa, len zabudol na to, ze romanticka komedia nesmie mat ospale tempo, co plati tuna - teda prva polka sa priserne vliekla a mchcel som to vypnut. Nemecky humor skor nefunguje ako funguje, ale jakz takz znesitelny europsky priemer, ovsem, nic svetoborne . 68 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že Němci neznají jen Pilcherovou a umí i normální hezký romantický komedie. Šablonovitý, s jasným koncem... Tak čím je tahle výjimečná? Chemie hlavní dvojice funguje, ona správná a sympaťačka, on je týpek z Knockin' on Heaven's Door; pak prostředí školky, které je dobrým zřídlem vtipných a úsměvných situací (pár dětských hlášek fakt stojí za to); a živá rom-komová hudba. Jen škoda, že z toho nevyždímali víc, potenciál by byl. # viděno: monitor, 5.1 # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Vezměte kteroukoliv americkou romantickou komedii, co tu má hodnocení kolem padesáti procent, zasad'te ji do německého prostředí a máte Zajíčka bez oušek jak vyšitého. Jediné, co tady alespoň trochu funguje, je jiskření mezi hlavním párem ve stylu - co se škádlívá, rádo se mívá, ale co je to všechno platné, když jim podráží nohy scénář, plný hloupých situací a ještě hloupějších dialogů a navíc mám osobní problém s hlavním milovníkem Ludem, protože já tyhle nordické krasavce zrovna dvakrát nemusím. Aspoň, že ta Anna je docela roztomilá, ale to, že je největší kráska filmu okolím všeobecně přijímána za obludu, jen proto, že nosí brýle a tlustý vlněný svetr, je už klišé dokonce i v parodiích. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Typická Schweigerovina o nenapravitelném proutníkovi, který se jednoho dne zamiluje. Chvílemi romantické, chvílemi vtipné k počůrání (úvodní gag Jürgena Vogela, teorie o tří typech mužů podle jejich přístupu k orálnímu sexu, scéna s taxikářem), ale chvílemi bohužel až moc vulgární a nucené. Til Schweiger jako Ludo sympaťák (zvláště v kombinaci s jeho bláznivým kolegou fotografem), Nora Tschirner v roli Anny příjemně praštěná. Výborný soundtrack v čele s The Killers a One Republic. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že se bude „opakovat“ dějová prázdnota, jako v Kuřeti s ušima, ale opak byl pravdou. Už od začátku zábavné a celkově poučné bez nutnosti zbytečného přehrávání, nebo moralizování. Hrozně se mi líbily moudré proslovy o vztazích obecně - jen jsem souhlasně přikyvoval, ačkoliv vše šlo vstříc vztahům jako takovým, než pouhému nezávaznému povyražení, což je ústřední téma filmu. Dějová linka hrála na emoce hlavně ke konci, ale fungující chemii mezi úhlavní dvojicí nelze upřít. A hudební podkres složený ze známých skladeb? Pro Schweigerovky typické a dělá to víc, než by se mohlo zdát. Pro mě příjemná, romantická komedie na Německo až hollywoodského formátu. Jsem sice na romantiku obecně v současné době alergický, ale tady jsem se nechal smést vlnou. 80% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)

Reklama

Reklama