Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Hadža 

všechny recenze uživatele

To me opravdu prekvapilo a sokovalo,jak hluboce jde klesnout!Drive oblibena Kim vzala roli v absolutne nelogickem a nefungujicim filmu!Ten scenar snad tvorilo maximalne desetilete dite,jinak snad nejde toto utikani pred partou mladych blbu ,kteri jsou ji neustale v patach,charakterizovat!Vrcholem bylo to uciteni chanelu c.5 a nasledne nalezeni kapky krve na korenu stromu,uprostred noci ve velkem lese.......!Tu hvezdu davam sice nezaslouzene,ale jen za tu praci s naradim,jinak to byl odpad! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám fofr film.Naprosto zdrcující tempo,jen si říkám jestli to nebylo na úkor všeho ostatního.Ale jako jednohubku beru všemi deseti.Pár minutek na představení hlavní hrdinky(Kim Besinger to i v jejím věku sakramentsky sluší),trochu zdlouhavější nákup a pak hup do lesa a jízda jak blázen,velmi solidní nářez.Překvapilo mě,že se film nevyhnul zobrazení poměrně brutálních scén,ale to je jen další milé plus.Svědkem zločinu skutečně utekl na jedno nadýchnutí,neměl čas nudit ani na vteřinu a po celou stopáž byl docela napínavý,plus výborná poslední scéna jako třešnička na dortu,ale hodnotit na něm cokoliv jiného prostě nejde,na to nebylo v tomto poměrně povedeném a hlavně velmi jednoduchém thrilleru ani čas,ani místo.Velmi silné 3*!!!! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, ono si to asi nejde odpustit - čím je Kim starší, tím ji to podle mě víc sekne. A její vzhled tvoří asi tak 50-60% toho, proč stojí za to film alespoň jednou zkouknout. Jen by mě zajímalo, na čem Kim první půlhodinu frčela, protože se chovala jak kdyby celou dobu než se vrátí její manžel z práce jen balila jointy a sjížděla lajny. Štěstí, že se to po půlhodině spraví. Film mohl dopadnou mnohem líp. Jen nechápu jak je v tomto filmu nemožné ztratit/schovat se někomu v lese. Ale kluci měli asi nějakej šestej smysl. A že by na rozestavěném staveništi nebyl hlídač? A když už by tam teda nebyl (jako že teda nebyl), ono by v noci, kdy se nemaká, staveniště nasvícené jak fotbalový stadion nepřivábilo policejní hlídku? A že se sakra mobily vybijou vždycky v nepravou chvíli.... A co měl sakra znamenat ten konec? Buď ho tam neměli dávat, nebo ho neměli utínat tak brzo. Já se tak zrovna na tuhle scénu (která byla jasná a očekávatelná jako že ráno vyjde slunce) těšil tak od druhé půlky filmu, a oni ji takhle pokakaj..... Tři hvězdičky za to, že je to přece jen koukatelnej film.... ()

Charon11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepředstavitelná blbost. V první třetině filmu jsou různé děje, o kterých jsme si myslel, že budou mít nějaký význam později. Neměly. Velmi nelogicky stavěný pokus o akční film. Zkusil jste někdy někdo hledat nějakou jinou osobu v noci v lese a to jen s baterkou? Nikdo ho nenajdete pokud nejste indiánský stopař. Tady jsme měli "štěstí" a hlavní drsňák jde vždy skoro neomylně v patách Kim, která se nesmyslně prozrazuje kovovou bednou s nářadím. Prostě zbytečně vyhozený peníze za film a škoda času k jeho shlédnutí. Možná by se na to dalo koukat jako na nadsázku, ale té jsme neuvěřil. Myslím si , že to tvůrci mysleli "smrtelně vážně"..... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

...pôsobivo sfilmovaná hra na mačku a myš vykreslená v takmer reálnom čase a plná typických zvratov a prekvapení,kde nič nie je ako vyzerá a smrť môže čakať už za najbližšou zákrutou opustenej cestičky v hlbke polnočného lesa...Napínavé,dramatické a aj napriek hrozným okolnostiam plné nádeje a viery v prežitie... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama