Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Cushing 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl hnusnej samčí šovinista, řekl bych, že ženský nemaj točit thrillery. Ale že jsem hodnej fanda do ženskejch a jejich filmovejch i jinejch vrtochů, říkám, že tohle je bezva filmek, dlouho se mi tak dobře, pozvolna, příjemně, uspokojeně neusínalo, jako při tomhle uspávacím snímku... Jak to skončilo, to se zeptejte jinde. Mně je to srdečně jedno, ale svý tušení mám. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový "thriller", kde Kim Basinger pobíhá po lese pronásledovaná partičkou gangsterů tupých téměř jako scénář. Thriller byl v uvozovkách z důvodu, že pocity strachu se nedostavili, párkrát jsem se sice zasmál když se někdo vtipně přerazil o pařez, nebo když si Kim celou dobu táhne železný kufřík z auta, aby postupně vytahovala vražedné nářadí a likvidovala své pronásledovníky. Poslední část filmu už není ani vtipná, jen nudná a sexuální vyústění je tak nekonečně blbé, že jsem přesvědčen, že první film Susan Montford by měl být i jejím posledním. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle thriller může hodně děkovat Kim Basinger, které role ženy ocitající se v krajní situaci celkem sedla. Ta si ostatně tenhle film i produkovala, a tak nebyl problém obsadit se do hlavní role. Naopak hlavní záporák Chucky v podání Lukase Haase nebyl přesvědčivě ujetý, stejně jako celý zbytek jeho bandy pronásledující v temném lese nebohou Kim. A tak nejvíce zaujme výkon Craiga Sheffera v roli neurvalého manžela, který svou ženu psychicky týrá, ale k velké škodě ve filmu nedostane moc velký prostor. Po režijní stránce se nedá snímku nic vytknout, přestože se režisérce Susan Montford daří zamaskovat slabiny scénáře. Výsledkem je celkem slušně napínavý thriller, přičemž se režisérce nedaří příliš potlačit křečovité vyznění filmu. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Vzorově diversitní banda gansterů (černoch, mexičan, asiat a běloch, který musí být samozřejmě velitel a zároveň ten nejzlejší) chce natrhnout prdel (ne doslavně) jedné středostavovské paničce uprostřed lesa. Bohužel to jsou však takový retardi, že to nedokážou ani s bouchačkou, přesto, že jim nahrává i její blonďatá kštice a kabát uprostřed černo černé tmy. Tento úsek trvá asi hodinu a přes hloupé monology, nelogické chování postav a hluchotu hlavních padouchů je celkem zábavný. Co se děje těch patnáct minut předtím a pět minut potom nemá cenu rozebírat. ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

jednu hviezdu dávam za vizuálnu stránku. No na dobrý film treba viac. Scenárista sa veľa nenadrel, no najviac je mi proti srsti tá smiešna nelogickosť (hlavná postava namiesto úteku pred nebezpečenstvom paradoxne kráča odhodlane až do jamy levovej bez nejakého dôvodu atd). Deravý a odflaknuty scenár + kopa klišé = všetko možne, len nie pozerateľny film... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)

Reklama

Reklama