Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Priznavam, kdyz jsem videl ten ultimatni nazev, nezajimalo me, kdo v tom hraje nebo o cem to je a proste jsem to musel videt. A skvele jsem se bavil. Celej film je totiz naprosto stylove natocenej s lehkou primesi komiksu a navic perfektne svizne odsejpa. Pribeh sice nepatri mezi kdovijak slozity (i kdyz cela ta legenda je docela fajn), ale aspon se nikde moc nezdrzuje a uplyne chvilka a lesbicky upirky uz jsou na scene. Film se sice po chvilce smrskne jen na hlaskujici tlustoch, sympaticka zenska a chlapek versus banda upirek, ale jakmile na scenu prijde drsnackej knez a pozdejs jeste dildo mec, zacne fakt paradni jizda. Jako horor to samozrejme ani v nejmensim nefunguje, obzvlast, kdyz upirky nechcipnou vybuchem nebo tryskanim krve, ale vystriknutim nejaky mrdky, coz ale filmu rozhodne neubira na atmosfere a hlavne je proste porad se cemu smat a tech 80 minut utece jako nic. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie s mizerným humorem, horor bez napětí a akce bez akce. Na tomhle filmu se ale i tak najde pár věcí, co stojí za shlédnutí. Za prvé spousta nádherných herček a za druhé je to vizuální stránka, která je hlavně v úvodních titulcích kouzelná. Jako spousta dalších jsem měl i určitá očekávání a docela se na film těšil. Párkrát jsem se dokonce zasmál, ale jinak jde spíš o trapárnu, kde většinu času zmateně pobíhá pitomě hláškující tlouštík. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Chcete odreagovačku?V tomhle případě ji máte mít, protože u tohoto filmu nelze hledat vyšší princip :). Děj nic moc, ale občas se zasmějete nějakým hláškám. Musím se přiznat, že jsem se i občas lekl a to je v případě ne moc vyspělých efektů určitě dobře. Je to hezký průměr, který nenaštve ani nepřesvědčí. Sice bych se nakláněl spíše ke 2 hvězdičkám, ale přítomnost hezkých slečen tenhle filmek udrží na 3. Oh Ja. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dost slabá anglická komedie, která se snažila skloubit dva naprosto odlišné filmy dohromady. Klasická teen komedie s krásnejma holkama, co potkají dva lůzry a nějakým zázrakem se do nich zblázní. Plus upírská vybíječka. Je to sice suché, ale přece jenom se na to dalo koukat. Jednou a dost. P.S.: Nejlepší scéna je závěrečné vytí teplého vlkodlaka! ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Název Zabíječi lesbických upírek zní úžasně debilně, pročež jsem se na tento skutečný klon reddwarfovské Pomsty vzrušujících sexyvampů v bikinách dost těšil. Snad právě proto mne to mírně zklamalo - film není tak úžasně absurdní, jako název a veškerá reklama. Je to docela slušná horrorová parodie ve stylu Hot Fuzz, jenže plná hluchých míst. Dva loseři, Jimmy McLaren a Fletch, se potřebují odreagovat. Jednomu dala kopačky přítelkyně, druhého vyhodili z jeho nenáviděné, leč nezbytné práce dětského klauna. Proto jedou na dovolenou do největší díry Anglie, vesničky, jejíž jméno ani neumí vyslovit - Cragwich. Setkají se tam se skupinou sexy studentek folkloristiky, které chtějí probádat místní legendu o královně upírů Carmille. Jak už to v horrorech bývá, šťastným řízením osudu po menší pařbě zjistí, že legenda není jen legenda a že tu skutečně existují lesbické upírky. A tak dále. Ve filmu (s úžasně temnou atmosférou, opravdu vynikajícím technickým zpracováním a doopravdy skvělou hudbou) pobíhá v temné, odlehlé turistické chatě (či co to je) plno polonahých lesbických upírek, které se po rozseknutí hlavy změní v něco mezi spermatem a žaludečními šťávami (???), což je všechno smíšené s docela dobře ujetým anglickým puberťáckým humorem (zajímavá kombinace). Opravdu jedinou vadou na kráse je celá řada hluchých nebo trapných nápadů (meč-dildo? ale no tak ;) v jinak docela slušném scénáři. P. S. Viděl jsem to s nejdebilnějšími českými titulky (by Embaka), jaké se dají udělat. Vřele doporučuju. Nemluvě o gramatických tvarech typu "pozývám", překlad "I look like a twat - vypadám jako frajer" nemůže nebýt dílem antigénia. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama