Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Inu, proč ne. Trocha dobrého pitiva, nějaké to jídlo, skvělou partu a máte stoprocentně zaručeno, že se nebudete nudit ani minutu. Ač je pravda, dámy prominou, že tohle je spíše jízda určená pro pány. Chápu nízká hodnocení, nechápu sám sebe, že jsem šel tak vysoko a výborně se bavil. Že by díky té konstelaci potřeb, jakou jsem popsal na začátku? ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Nepodobá sa to na Fright Night, nieje to Fright Night ale žánrovým pojatím si to koleduje o výprask. A to o poriadny, keď sa to snaží o hororovú komédiu s štipkou humoru, inokedy sa to ponára do porno koľají a znovu sa to vráti v štýle tínedžerských hlúpostí a debilných narážok. Osobne nechápem autorov filmu, prečo dotoho dali všetko možné, ale nie dej, scenár a efekty. Za to by si zaslúžili odomňa odpad, ale kvôli tým krásnym ženám si to len predsa rozmyslím a dám trebárs 20 percent. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"A potom proroctvom vyvolený chrabrý rytier uchopil pevnou rukou posvätný meč, oboril sa na kráľovnú upírov, tú odpornú démonickú beštiu... a odjebal jej hlavu." Armáda nádherných "cucačiek", skvostná béčkovo-komiksová vizuálna štylizácia, zručná réžia a sem-tam obstojná hláška. A ešte cocksword, ktorý je prastarý, všemocný a hlavne veľmi gay. A to je asi tak všetko. Niežeby to nebola miestami zábava a hlavní predstavitelia sa nesnažili. To upachtené naháňanie shaunovského grálu však nemá to podstatné - Peggov a Frostov zmysel pre humor. Over-the-top scény (sekera, sprcha) sú iba over-the-top a snaha o vtip často končí v trápnom kŕči. Škoda, lebo po remeselnej stránke je to žrádlo. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chcete odreagovačku?V tomhle případě ji máte mít, protože u tohoto filmu nelze hledat vyšší princip :). Děj nic moc, ale občas se zasmějete nějakým hláškám. Musím se přiznat, že jsem se i občas lekl a to je v případě ne moc vyspělých efektů určitě dobře. Je to hezký průměr, který nenaštve ani nepřesvědčí. Sice bych se nakláněl spíše ke 2 hvězdičkám, ale přítomnost hezkých slečen tenhle filmek udrží na 3. Oh Ja. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejodvážnější je na celém filmu skutečně jeho název. Spojení komedie o zásunu a upířiny nevyšlo zejména kvůli patrnému nedostatku režisérova talentu. Zlomyslně mne pobavila urputnost, s jakou se snažil takřka v každém záběru alespoň něco zachránit postprodukcí. Marně, akorát tím vystavuje ještě víc na odiv, jak chudý byl rozpočet. Vtipy jsou pitomé, atmosféra žádná, herci prkenní, jen ty herečky pěkné a kamerou lascivně očumované, čehož bohužel není využito dost důmyslně, aby film dokázal rozpoutat nějakou vážně míněnou diskuzi. 35% Zajímavé komentáře: Cervenak, 2-Xtreme, FlyBoy, GodComplex ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama