Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

Nautila 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dostalo přesně toho, co jsem podle názvu očekávala. To znamená hlavně spousta zatraceně sexy upírek, nějaké to hláškování (i když slabé) a pár opravdu vtipných scén. Pobavila jsem se, pokoukala jsem a až na pár okopírovaných nápadů (svěcené kondom-bombardéry viz. Od soumraku do úsvitu apod.) a bezkrevné, spíš jakési spermaoidní smrti upírek nemám co vytknout. Velkým plusem je postava kněze, celková vizuální a atmosférická stránka, a ještě...no prostě ty kočky... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Nepodobá sa to na Fright Night, nieje to Fright Night ale žánrovým pojatím si to koleduje o výprask. A to o poriadny, keď sa to snaží o hororovú komédiu s štipkou humoru, inokedy sa to ponára do porno koľají a znovu sa to vráti v štýle tínedžerských hlúpostí a debilných narážok. Osobne nechápem autorov filmu, prečo dotoho dali všetko možné, ale nie dej, scenár a efekty. Za to by si zaslúžili odomňa odpad, ale kvôli tým krásnym ženám si to len predsa rozmyslím a dám trebárs 20 percent. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Takto ma už dlho žiaden film neprekvapil. Ale pekne od začiatku. Nechápem ľudí, ktorý film prirovnávajú, alebo by chceli prirovnávať k filmu Shaun of the Dead(SotD). Lesbian Vampire Killers(LVK) nie je paródia, takže akýkoľvek argunemt "vampírske Shaun of the Dead" sa nekonalo je zbytočné. Zatiaľ čo SotD je paródia na zombie filmy, LVK je akousi poctou jemu podobným filmom. Asi jedinú spoločnú vec, ktorú oba filmy majú je vtip. Ale nie je vtip ako vtip. SotD je vtipný, pretože si robí srandu z niečo iného. LVK je vtipný, pretože si dokáže urobiť srandu sám zo seba a celú túto vážnu tému(aj k tomu sa dostanem) poňal odľahčene, ale stále neparoduje. LVK je predsa krásna ukážka a pocta filmom zo 60 rokov. Vampíry, čarodejnice, kliatby, legendy, cintoríny... majú to filmy zo spomínaného obdobia LVK si zobral čo potreboval a dokonale previedol do comedy-horroru. Je mi ľúto, ž film nemal väčší rozpočet, pretože triky a gore bolo slabé a verím, že kedy bolo viacej prachov taj rejžo by dokázal film pretiahnuť o dobrých 20min a určite aj moje hodnotenie by šlo vyššie. Takto je len "len" slušný comedy-korror, ktorý si vybral jednu zo základných hororových tém a okorenil britským humorom. PS: Vo filme je neskutočne veľa hlášok, ktoré ozaj stoja zato. 60% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)

Reklama

Reklama