Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simon Baker, Alfred Molina, Hope Davis, a Shane West čelí věrné kopii Jacka Rozparovače v hrůzyplném thrilleru Podnájemník. Šedivějící detektiv je na stopě krutého zabijáka, který vraždí prostitutky ze Sunset bulváru ve West Hollywoodu. Zabijákovy bezcitné metody jsou totožné s těmi, které v Londýně v 19. století používal nechvalně proslulý psychopat Jack Rozparovač – mnohonásobný vrah, kterého policie nikdy nedopadla. Aby toho nebylo málo, detektiv při svém pátrání brzy objevuje shodné znaky s vraždami spáchanými ve West Hollywoodu, za které byl už před lety pachatel poslán do vězení. Je možné, že by za mřížemi pykal někdo nevinný? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný dialog, slabá kamera a hudba...no to je hrůza. Při scéně "zabíjení oběti" na začátku filmu (22:47) je při napadení oběti vidět jedoucí auto, hned kolem události cca 10 metrů. Detektiv Chandler Manning je suspendován, dokonce je mu i zděleno podezření z vraždy, ale stále nosí zbraň a dokonce je vpuštěn na místo dalšího činu. Tak o čem to tedy je? ()

Martinka21 

všechny recenze uživatele

Simon Baker jako Jack Ripper?? Dobrá volba! "Elegán s břitvou u pasu" ...V jednu chvíli jsem přemýšlela nad tím, jestli Simon B. je skutečný nebo jen vymyšlená postava paní domácí. Stejně tak nevím, jak to bylo s jejím malým synem. Dokonce jsem na okamžik uvěřila, že Hope Davis je tím naším vrahem.... Konec a fenomenální? Není pochyb!! Šel mi mráz po zádech! ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Podnájemník byl k mému překvapení (díky zdejšímu hodnocení) dosti povedeným krimi/thrillerem s vygradovaným finálem a zničujícím koncem. Alfred Molina je v tomto žánru dosti neokoukaný a je příjemnou změnou. Podnájemníkovi nechybí spád i originalita zpracování. Rozhodoval jsem se mezi čtyřmi až pěti hvězdičkami, ale díky zdejšímu nízkému hodnocení jsem se rozhodl pro pět. Ačkoliv 4,5 by byli akorát. Občas jsem si povšiml nelogičností v ději, ale na celku to nenechalo zas až tak tragické následky. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% - Zpočátku až příliš velká "inspirace" čtrnáct let starým filmem Sedm - úvodní titulky, věčný déšť, mladý nezkušený, ale horlivý detektiv kontra zkušený praktik, sériový vrah. Už to varuje, další děj to pak jenom potvrzuje. Objevuje se tu rekvizita psychicky nemocné ženy, takže už nikdy nemůžete přesně vědět, co je skutečnost a co se odehrává jenom v jejích představách. A ten konec mě totálně namíchnul, nepovažuji ho za geniální, ale za značně hloupý. Proč jsme se tedy celou tu dobu na ten film dívali?! ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Podnájomník,ktorý neexistuje bol mazaným ťahom na odpútanie pozornosti od skutočného vraha,ktorého máme celý čas pod nosom aniž by sme si to všimli.Mňa týmto dostali,ale čím ma nedostali bolo vleklé tempo po celú dobu,ktoré nepridáva na popularite tohto žánru.No na druhej strane sympatickým u mňa bola pripomienka starého známeho Jacka Rozparovača.Vrah sa rozhodol týmto čerpať inšpiráciu z jeho vrážd,ktoré sú stále vdačným sústom a fascinujúcim zážitkom hocakého fanúšika konšpiračných teorií.Nie som zástanca plagiátorstva,ked niekto nevie prísť z niečím novým,ale u tohto budiš.Bez tejto záhadnej postavičky v historii,by to bola iba radová kriminálka bez akýhkoľvek šťavnatých scén,ktoré potrebujete na to,aby vám zabránili k siahnutiu po ovládači za účelom skoncovať s tým.Radšej dynamickejší rozjazd ako dojazd. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na notivy stejnojmenného románu, který napsala Marie Belloc Lowndes. (Terva)

Reklama

Reklama