Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Javert 

všechny recenze uživatele

Tak takhle to v tom slavném Hollywoodu chodí! Člověk by neřekl, kolik nervů může takového producenta stát plnovous Bruce Willise:-) Pochvalu adresuji všem hercům a také Barry Levinsonovi, který dokázal filmu udržet nezávislý look a ani ke konci nezklouznul k laciným klišé. A John Torturro je tu vskutku parádní. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dalsia Levinsonova satira, ktora vsak oproti Vrtiet psom, ktory som videl pred niekolkymi rokmi, vo mne tak nerezonovala a v konecnom dosledku aj vtipom znacne zaostavala. Inak sa to vsak pozera celkom fajn, ale nic extra...proste taky sivy priemer. Ale Bruce Willis bol super ;) Za neho je extra polhviezda naviac, inak by to bol uplny stred. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Art Linson .. Fajn záležitost, chytrá, ale místy mi přišly situace a postavy až neskutečně vyšinuté, přitažené za vlasy. Měl jsem tak obdobný problém, jako u předešlé Barryho satyry, Wag the Dog. Nebo je tak dokonalou? ___ Částečně podobně zaměřené jako Tropic Thunder, ovšem proti ní se bojí skutečně říznout a rozhodně tak famózně nebaví. Dobrou vzpomínku na What Just Happened? tak obstarává především výborný Robert De Niro a spousta menších byť někdy nevýrazných roliček, kde v čele stojí otrávený Bruce Willis či roztomilá Kristen Stewart. 70%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nie až také "hryzavé" a satyrické ako "wag the dog" (ktorý milujem), ale AJ TAK, de niro s levinsonom dokazujú, že "to vedia" a podávajú kruto vtipný a vtipne krutý pohľad do zákulisia štúdiovej mašinérie veľkej produkčnej hollywoodskej spoločnosti; Willis je super! Fiercely je super! veľmi dobrý film! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. V podstate je to dialogova blbina o producentovi, ktoremu mu v zivote nic nevychadza, ale nie je to taka drama, ako by sa na prvy pohlad zdalo. Najlepsie to vystihol uzivatel Enspigl, ze riesia sa tam take blbosti ako bradka Brucea Willisa alebo brutalne zabity pes, pricom su ludia viac sokovany psom, ako mrtvym clovekom. Ale najlepsie boli vydarene De Nirove ksichty, ked bol sokovany, ze s kym spala jeho dcera. V tej chvili mi pripominal tatku exspiona, ktory hadzal ksichty na Bena Stillera v komedii FOTR JE LOTR (2000), ale toto je samozrejme uplne o niecom inom, z prostredia filmovych producentov, kde ide vzdy len o peniaze a trzby z filmu. Zavisi len od vas, ako budete tento film brat, len netreba mat nijak velke ocakavania. _______ Robert De Niro - (Ben) +++ Sean Penn - (Herec) +++ Catherine Keener - (Lou Tarnow) +++ Bruce Willis - (Herec) +++ John Turturro - (Dick Bell) +++ Robin Wright - (Kelly) +++ Stanley Tucci - (Scott Solomon) +++ Kristen Stewart - (Zoe) +++ Michael Wincott - (Jeremy Brunell) +++ Produkcia: Barry Levinson, Robert De Niro +++ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Heslo filmu "In Hollywood, everybody can hear you scream (V Hollywoodu tvůj křik každý uslyší)" je hříčka na slavný titulek filmu Vetřelec (1979) "In space no one can hear you scream (Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet)". (HappySmile)
  • Film ukončoval v roce 2008 festival v Cannes. Byl promítán jako nesoutěžní snímek. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama