Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dalsia Levinsonova satira, ktora vsak oproti Vrtiet psom, ktory som videl pred niekolkymi rokmi, vo mne tak nerezonovala a v konecnom dosledku aj vtipom znacne zaostavala. Inak sa to vsak pozera celkom fajn, ale nic extra...proste taky sivy priemer. Ale Bruce Willis bol super ;) Za neho je extra polhviezda naviac, inak by to bol uplny stred. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Výborná muzika, výborní herci a výborný příběh NEdělají vždy výborný film! Jako v tomhle případě. What Just Happened je zajímavou sondou do útrob Hollywoodu a hezky si z něj dělá srandu, ale srovnávat to s Tropickou bouří je hloupost. Celá atmosféra i mozaika příběhů je naprosto rozdílná. __ Aby člověku do sebe hezky zapadly vlasy po ostříhání, používají se efilační nůžky, a přesně něco takového by tenhle film potřeboval, aby byl komplexní a jednotný. ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vyloženě fiasko. Rozhodně ne komedie, to ani omylem. Myslím, že za poslední dobu hrál De Niro v daleko větších - odpusťte mi to slovo - sračkách, typu Jeho fotr je lotr apod. Každopádně tohle je pěkné nahlédnutí pod pokličku Hollywoodské práce a hlavně té špíny, která je zatím. Uvítal bych sondu i do herecké práce. Například jakým způsobem se vybírají herci a jaké úsilí to stojí, kdo všechno tahá za nitky apod. Tohle je takový pěkný předskokan. Nebál bych se toho. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V podstatě se stalo uplný hovno, ale hrozně legrační, takový hovi, hovi. Nevím jak to v zákulisí filmovýho byznysu chodí a je mě to vlastně šumák, ale tohle mě dostalo. V půlce filmu se řeší jestli má ve filmu chcípnout nějakej pes a nebo ne, aby se z toho náhodou diváci neposrali a že vedle leží rozstřílenej člověk nechává všechny v klidu. Opravdu jak typický pro tuhle dobu. No a v půlce filmu se už řeší mnohem důležitější věci. Bruce Willis má totiž fousy a my řešíme zda si je oholí nebo ne. Pak jsou ve filmu takový ty nenápadně vtipný polobomby, třeba když De Niro mluví s agentem Bruce Willise po telefonu, tomu by se smál i čerstvě ukřižovanej Ježíš Kristus. Další prdel, taková moje osobní je pohřeb nějakýho židovskýho agenta, když se De Niro dozví že jeho dcera předevčírem šukala s nějakým dalším agentem a ten agent zrovna přijde k De Nirovi a začne mu vyprávět jak předevčírem šukal užasnou mladou a totálně blbou roštěnkou. Kdyby ste viděli ten rezignovaný výraz De Nira, kterej tam měl (podobný jako na zdejším plakátu k filmu ) , no co vám budu povídat, já jsem se málem posral smíchy. Vůbec Robert tady hraje neuvěřitelným způsobem očima. Opravdu málo kdy mě tak moc rozchechtá obyčejný koukání jako v tomhle filmu to Robertovo. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Co se vlastně stalo? Tuhle jedinou otázku si ze snímku odnesu, neumím si to vysvětlit, možná nejsem dosti intelektuální, ale co to sakra bylo! Našlo se pár vtipných pasáží, De Niro je pan herec, stejně tak Bruce, který opravdu perlil, ale jinak film postrádá cokoli, co by dokázalo diváka připoutat do křesla. Celých 100 minut jsem čekal, že se děj někam zvrtne, nestalo se...Subjektivní názor - tohle nestojí ani za několik desítek korun, za které si jistě budeme moci koupit DVD s tímto skvostem u nějakého časopisu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Film ukončoval v roce 2008 festival v Cannes. Byl promítán jako nesoutěžní snímek. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama