Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Louskáček

  • USA Tom and Jerry: A Nutcracker Tale (více)

Obsahy(1)

V opuštěné budově opery vysloví Jerry přání o své touze zde vystoupit a jeho sen se splní. Objeví se v kouzelném světě, kde není nic nemožné: uvidí les lízátek, zpívající sněhové vločky i oživlé hračky! Potká spoustu nových přátel a při tanci s balerínou z hudební krabičky je tím nejštastnějším myšákem na světě. Naneštěstí se objeví banda pouličních koček vedená Tomem, unese balerínu a způsobí v prázdninovém království úplný chaos. Teď všechno závisí na Jerrym. S pomocí myšího kamaráda Tuffyho a ostatních nových přátel bude muset dát věci do pořádku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Na papire mozna idealni napad, ve skutecnosti pak dost rozpacite spojeni. Vazna baletni hudba (byt krasna) z Cajkovskeho Louskacka se na podbarveni detske grotesky nehodi. Ke vsi te ztrestene akci, honickam a gagum je to zkratka malo akcni, navic se motivy dost opakuji. Animace mi taky neprisla tak hezka jak v serialu. V tom, jak si pamatuji, Jerry a Tom nemluvi, coz je zachovano i tady. Ovsem vzhledem k tomu, ze mluvi vsichni kolem (Tuffy, Balerina, Kral atd.), vyzniva to podivne, jak kdyby T a J trpeli ztratou reci. Pribeh je takovy pozmeneny Louskacek. Jaksi naruby (Kocici kral misto Mysiho apod.), ale to nevadi, invence je v tomhle pripade ku prospechu. Bohuzel az na vanocni atmosferu tu neni nic moc zajimaveho. Je to opravdu spise snimek pro nejmensi, kteri se ruznym vybuchum, mlatickam a honickam asi zasmeji. Pro dospelaka slabe. ()

predators

všechny recenze uživatele

Se vším všudy se jedná o podívanou pro nejmenší! A ikdyž to má do klasických příběhů na míle daleko, rozhodl jsem se, že tentokrát neudělím hodnocení. Bylo by to trochu nefér... Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom. ???% ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nejslabší film Toma a Jerryho. Celistvost filmu se neumí udržet a rozpadává se na malinkaté kousíčky, lepší jsou jednotlivé díly slepené do jednoho filmu, kde to umí držet pohromadě, šlape to a člověk se směje od začátku do konce. 15% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama