Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Chapadlovitá Futurama se mi ze všech Futuramovských filmů zatím líbila nejvíc (oh, ano, viděl jsem jeden a další, však nevím, jestli celý). Možná díky děsivým chapadlům, oblézajícím celou planetu, které by to možná dotáhly i do nějakého sci-fi thrilleru - samozřejmě v jiném provedení. Přesto by opět film potřeboval zahustit vtipy a promíchat, třeba by nějaké kousky originálnějšího děje vyplavaly samy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět Futurama film, opět roztažení dílu na 90 minut s minimem přidaných vtipů a parodií. Až nepochopitelně autoři oproti seriálu šetří nápady a jen se stále dokola opakují. Vtipné to chvílemi stále je, ale kadence dobrých a velmi dobrých vtipů je hodně slabá a celovečerní délka Futuramě vůbec nesvědčí a pravděpodobně nikdy svědčit nebude. Kouknout a zapomenout, nic nového totiž tenhle díl nepřináší. ()

Reklama

rubik1 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola naozaj silná káva... V živote by som si nemyslel a ani by som o tom neuvažoval, že by som dal FUTURKE menej ako 5*!! Nikdy veď to je predsa Futurama: Bender, Fry, Dr. Zoidberg, Leela, Profesor, "sexiiii" Zap Brannigan a ďalšie ďalšie charaktery ktoré ma vedeli rozosmiať aj napriek tomu že Futurku mám okukanú asi ako pekný zadok nejakej fešnej holky :) Ale Futurama: The Beast with a Billion Backs bol ozaj len veľmi veľmi slabý odvar toho na čo som si navykol viac ako narkoman na nejakú drogu... Každý diel Futuramy som videl asi 100-krát a kľudne si ho "šlahnem" aj stoprvý-krát, ale toto...... rozmýšľam či si to pozriem vôbec ešte raz. A keď hej tak len prvú polhodinu pokiaľ sa do deja svojimi chápadlami nepridá tá chobotnica. Od tejto časti filmu to šlo s úrovňou deja prudko dole. Dokonca by som povedal že dej padal volným pádom až kdesi na samé dno čiernej diery a tá je predsa nekonečná ;) A rozhodne nie je úroveň tohto dielu taká nízka kvôli filmovej stopáži. Veď Bender´s Big Score bolo famózne a vtipné s perfektným scenárom ako seriálové diely!! Skrátka keby sa Groening držal prvej polhodky (son of a bit :D:D:D) a tá by pokračovala až do konca tak by som dal starej dobrej Futurke päť hviezdičiek. Ale teraz dávam tri a aj to len z úcty k môjmu najobľúbenejšiemu animáču a seriálu vôbec!!!!!! Ostáva mi len veriť že pokračovanie Futurama: Bender's Game bude návrat k tomu čo všetci tak na tomto geniálnom seriáli milujeme.... ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Hurá, můžeme si oddechnout, protože The Beast with a Billion Backs zvedá Futuramu z bláta, v němž se vymáchala prostřednictvím skórujícího Bendera v předchozím filmu. Ano, sice má tento film diskutabilní dramaturgickou stavbu (hopsání z jedné dějové linie do druhé, přičemž ani jedna není dlouho vyloženě nosná) a vtipy se rekrutují z řad těch primitvnějších a v seriálu již několikrát viděných, ale takové "intelektuální" výtky hodí člověk snadno za hlavu, když se mu na to tak dobře kouká a o zábavu není nouze. Je to vlastně podobný případ, jako Simpsons: The Movie. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nooo...jak začít. Futuramu mám rád, a to hodně. Ale ty celovečerňáky nějak skřípou. Nevím přesně v čem to je ale nebyl jsem po shlédnutí moc nadšený. Děj takový všelijaký, nemůžu říct nezajímavý, ale spíše dost kolísající mezi "dobrý nápad - blbost - psycho - uh?". Párkrát jsem se zasmál, to ano, ale na konci mě celkem zamrzelo, že film začínal, rozjely se velké fantastické události, ale nakonec (přesně podle mého neblahého očekávání) občas dosti krkolomnými dějovými smyčkami se vrátil do úplně původních kolejí, takže kromě zavřené trhliny jako by se nic nestalo... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)

Reklama

Reklama