Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jeden z mála tady, opravdovým fanouškem FUTURAMY a proto tak malé hodnocení. Příběh byl tak podivně smotán, že mi z toho šla až hlava kolem. Nejen že vymizel onen absurdní humor (nepočítám ony 2,3 sucháče), ale i nápady. Prostě zmizela mi nějak z příběhu FUTURAMA. Jednička to vyrovnala alespoň chytlavým scénářem, ale tady se jen pohybuje smutné torzo, hned za simpsnama ve filmu. Musím si napravit chuť nějakým dílem futurami a na tohle už se doufám nebudu nuce koukat znova. Je mi to líto ale jestli je někdo zarytý fanoušek, tak se na to s odstupem podívá, jen tak ze zajímavosti a z hladu po nových dílech, ale raději to pak nechá v dobře skryté, vlhké zásuvce a vystřelí na měsíc k nevrlému farmáři se zelím. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Co se to stalo s Futuramou??? Po druhém celovečerním počinu jsem došla k názoru, že to nebyl dobrý nápad. Obzvlášť zde, kde příběh, který by v podstatě vystačil na jednu 20-minutovou epizodu je zde všelijak natahován (asi tak jako Kif, když se veze na raketě), aby vystačil na určitou délku. Začátek se rozjel velice dobře, bylo zde pár povedených vtipů a vůbec celkem ta stará dobrá Futurama, ale od jistého okamžiku (když už jsem si vlastně myslela, že je konec), to neuvěřitelně upadá, je to o ničem a přijde mi to hodně odfláknuté. Myslím, že to úplná ztráta času není, ale fanoušci seriálu nechť zázraky nečekají. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

BENDER'S BIG SCORE mělo podle mě zajímavější a poutavější příběh, který neskutečně prohloubil souvislosti s dějovými liniemi perfektního seriálu .... THE BEAST WITH A BILLION BACKS měl méně poutavý děj, ale zase oproti tomu chrlil vtipnější sekvence a kdyby neztratil tempo, které nasadil hned na začátek, byla by to paráda. Ovšem takto musím dát oboum filmům po 4*. FUTURAMA je skvělá, ale jako celovečerní film to prostě tvůrci neutáhnou. (I SIMPSONOVI VE FILMU měli na mále, ale tam se to podle mě na okraj 5* povedlo). No jinak jsem zvědavý na zbylé dva futu-filmy, které určitě co nevidět dorazí na světlo světa a které tedy snad budou alespoň takové jako dosavadní dva. :o)) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama vážně žeru, protože je super! Ale u těchto (doposud) dvou filmů nemám dobré mínění. Futurama se hodí na seriál, ale nikoliv na celovečerní filmy. Prostě tvůrci měli místo filmu radši udělat 4 díly a byl by svatý pokoj. Seriál byl važně vtipný. Film není!!! Žadné dobré hlášky a žádné vtipné scény. Zábavnost téměř nulová. Od začátku sledování uběhlo 60 minut a já měl pocit, že už na to koukám 180 minut. Po skončení 90 minutové filmové Futuramy jsem měl pocit, že jsem u toho ztrávil 270 minut a byl jsem rád, že už to konečně skončilo. Zatímco Futruama: Bender's Big Score mělo dobrý příběh (a samozřejmně to bylo i zábavné), tak tento díl nemá ani ten příběh dobrý. Prostě zhovadilost. 90 minutová nuda, který neměla konce! Uvidímě jestli budu odvažný a podívám se na další díly, protože po tomhle vůbec nevím jestli tu odvahu mít budu! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi paradni prirustek do Futuramy. Dej filmu uz neni takova silena zmatenost jako prvni film a pribeh je fakt paradni, navic parkrat dokaze i prekvapit, jednotlivy postavy jednaj presne tak, jak clovek ceka a tech 90 minut tu neni ani jedno hluchy misto, resi se vic veci najednou, film svizne odsejpa a celou dobu sem se paradne bavil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama