Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší kousek ze zatím vyšlých filmů Futuramy. Oproti minulému se drží spíš lokálněji, netahá do toho příliš mnoho postav, i přes dobrou zápletku (která byla v minulém díle snad i lepší) nepůsobí překombinovaně a je trochu více parodičtější než předchozí kousky. No můžeme se jen těšit co nám přinese další, a myslím že poslední, film. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Hlavný problém: sakra, je to fantasy! Druhotný problém: nudná fantasy. Keď si spomeniem, ako v jednom jedinom diele dokázal SOUTH PARK omnoho lepšie sparodovať PÁNA PRSTEŇOV, je to o to slabšie. Navyše som nedávno videl diel Futuramy, kde v jednom jedinom diele využili Minority Report, Trona i Avatara, a bolo to skvelé. Toto je zbytočne naťahované, doslovné a málo vtipné... A ani stopa po Enderovej hre... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Na jeden zátah možná geniální, ale po dílech, po kterých se to u nás vysílá v TV, je to prostě takové polovičaté. První polovina je úžasná, plná vtipu a parodování. Druhá část je taková už trošku ujetá a pro to jsem asi neměl smysl. Každopádně platí to, co u předešlých dílů, že na těch 90 minutek, je to vždy dobré. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Seriál samotný je podle mě mnohem lepší, než tyhle filmy. Bohužel se mi zdá, že tvůrcům došla inspirace, protože to neustálé parodování mi už občas nepřišlo dvakrát vtipné. Vynahradila mi to naštěstí hromada vtipných scének. Ale vzhledem ke kvalitám dvou předchozích filmů tenhle díl špatný určitě není. Tři a pů hvězdy. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)

Reklama

Reklama