Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa zatiaľ o jeden so slabších filmov so sveta Futurami, ale to neznamená, že sa pri ňom nedá pobaviť. Tentokrát je to všetko tak strašne bláznivé, že hľadať tam väčší zmysel je úplne zbytočné, čo sa týka predchádzajúcich dvoch dieloch. Naopak je tu strašne veľa rôznych odkazov, na rôzne fenomény, ktoré dobili trh, kiná, knižný svet, alebo nejaký iný. Jedinú chybu by som tak pripisoval len faktu že to celé nesmeruje vlastne nikam, ale takých bolo aj pár častí seriálu. Fantastický humor a absurdné situácie sú ale viditeľné skoro v každej minúte. Ako fanúšik som slintal blahom a tú hodinku a pol som si náramne užil. Očakávam s napätím štvrtý film. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Benders Game! Třetí celovečerní film Futuramy. Korporace Mom zdražuje temnou hmotu a nikdo neví proč. Pouze Profesor Farnsworth ví děsivé tajemství a jak zlou korporaci zastavit. "Benderova hra" se točí především okolo Bendera (jak jinak), který pomocí fantazie se snaží hrát Dračí Doupě, ale žel jeho software ohýbacího robota tomu není zrovna přátelsky nakloněn. A tak po nesynchronizaci skončí v psychiatrické léčebně pro roboty. Druhá část filmu se tak odehrává v Benderově fantazii, kde bude válčit zlo s dobrem o krystaly moci. (Ahá, Pán Prstenů že?) Parodie střídá parodii a toto je druhý nejlepší animovaný film od Futuramy. Humor je vypečený jako nikdy předtím. Animace prvotřídní a změna na fantasy prostředí tomu sedí. Prostě a zkrátka a dobře se pohodlně usaďte a vychutnejte si další dobrodružství Futuramy! (97 %) ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dobře, snaha byla a pop-kulturně parodický film na všechno možné je zajímavé téma. Ale bohužel výsledek je dost ubohý, dobrých vtipů je jak šafránu a naopak převládají ty na úrovni pozdějších dílů Scary Movie a jejich následovníků. Bohužel filmy Futurama mají klesající tendenci a to vysoké hodnocení dost dobře nechápu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako stará Futurama! Ovšem pouze úvodní dvě až tři minuty. Poté ne moc dobré, ale stále dostatečně vtipné a chytře si se slovy hrající. Jenomže "lotrovská" pasáž to celé posílá do hrobu hned vedle Tolkiena, takže se v hrobě otáčí nejenom on (což by mi bylo i jedno), ale především samotná Futurama. Místo tradičního inteligentního situačního humoru se tu nepochopitelně sází na "parodii" à la Disaster Movie. Kratičký trapný a provařený gag roztažený na třetinu filmu. To se na mě nikdo nesmí zlobit, ale tomu se smát fakticky nehodlám. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Sedmdesát procent filmu je opravdu bohata na vtípky ve formě několik desítek scén, a vůbec celý děj není natolik příběhový jako první díl. Ovšem nástupem do druhého světa co vypadá jako Středozem, nastane velký půlobrat vzad. Ač je to obdivuhodné tak nebyli schopni vymyslet pořádný geg na žádnou situaci ve FANTASY světě, což se vymyká mému chápání, jelikož i šašci so sou na UTUBE tento výkon dokázali. A jakoby autoři sami si byly tohoto faktu vědomi tak nakonec upustili od srandiček a zůstali u chabého vizuálního parodování situací z LOTRa, SW, Narnije atd?... Daleko lepší než 2ka, lehce horší než 1ka, a samozřejmě slabota vůči seriálu:).....spíše tak 61% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama