Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Master19 

všechny recenze uživatele

Futurama nastavuje zrcadlo ropné krizi ne ironicky, ale spíše sarkasticky, což je perfektní. Pak tu máme psycho-robotického psychiatra s jeho pavouko-kyvadlo-stroboskopickou relaxační terapií, strážkyni bažin (hraje ji bláznivá kočičí žena ze Simpsonů), útočné klokany a hromadu dalšího. Já jsem se bavil skvěle, nevím, co byste ještě chtěli.... :-) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Z Futurama filmů jednoznačně nejlepší. Je tu opravdu hodně velké množství geniálních frků, konečně zase skvělá hra s malými fóry, které se ocení až napovíceré. První dva filmy nebyly špatné, ale nebylo to ono, většinou vyšel skvělý začátek a pak to šlo do kytek, tohle je Futurama v plné síle po celou dobu, navíc si myslím, že závěrem vtipnost nabývá ještě na intenzitě (klokani!), 4 hvězdy dávám jen tak pro jistotu, abych to mohl v budoucnu navýšit :-). Navíc to fantasy pánoprstenovské prostředí byl skutečně výborný nápad, i když je vlastně půlka filmu z hlediska děje úplně zbytečná, ale to vůbec nevadí. Však u tvorby Matta Groeninga většinou platí pravidlo: čím zbytečnější děj, tím kvalitnější vtip. Všemocný Ateisme, dej ať je čtvrtý film aspoň stejně tak dobrý, jako tenhle...dodatek: tak nakonec ses na mě zase vykašlal! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek s odkazem na Žlutou ponorku, mě, jakožto Beatlofila, patřičně naladil, no a poté je to jedna velká jízda, skoro až na vlastní nebezpečí, protože bolest bránice býti po chvilce zaručena. Škoda jen, že když je to Benderova hra, je tam tahle úpe nejvíc nejlepší postavička až moc málo. No a parodie na LOTRa už to prostě zabila, kostišška :-)) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa zatiaľ o jeden so slabších filmov so sveta Futurami, ale to neznamená, že sa pri ňom nedá pobaviť. Tentokrát je to všetko tak strašne bláznivé, že hľadať tam väčší zmysel je úplne zbytočné, čo sa týka predchádzajúcich dvoch dieloch. Naopak je tu strašne veľa rôznych odkazov, na rôzne fenomény, ktoré dobili trh, kiná, knižný svet, alebo nejaký iný. Jedinú chybu by som tak pripisoval len faktu že to celé nesmeruje vlastne nikam, ale takých bolo aj pár častí seriálu. Fantastický humor a absurdné situácie sú ale viditeľné skoro v každej minúte. Ako fanúšik som slintal blahom a tú hodinku a pol som si náramne užil. Očakávam s napätím štvrtý film. ()

KanjiVital 

všechny recenze uživatele

První půlka třetího futuramovského filmu není vůbec špatná, ale ta druhá dějová linka, parodující Pána prstenů, mi tam prostě nesedí. Možná tvůrci měli natočit místo celovečerního filmu 3 kvlaitnější epizody, protože tohle je na takový kult, jakým Futurama bezpochyp je, celkem málo. Zatím nejslabší futuramovský celovečerák. Obrovské zklámání a nuda. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Sestra v blázinci, kam je poslán Bender, se jmenuje Ratchetová, čímž seriál odkazuje na sadistickou sestru Ratchedovou z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Té je robotí sestra také nápadně podobná. (Ištván87)

Reklama

Reklama