Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Money, money, money - must be funny! Aneb když už děláte něco čistě zištně a jde to na tom vidět, udělejte to prosím tak, aby to za ty peníze stálo. A když už v tom budete, nemusíte močit a plivat na štít jednoho z nejlepších animovaných seriálů poslední doby. Takže tak. Ani památka po sociálně/politicko-kritických motivech, zato snaha o co nejčastější citace a intertextuální přesahy do dnešní popkultury tady hraničí s obžerstvím a především - nejsou vůbec vtipné. Hodinu a půl trvající mlácení prázdné slámy, takže nemůžu jinak - milí tvůrci: "Kiss my soft pink ass!" 30% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší kousek ze zatím vyšlých filmů Futuramy. Oproti minulému se drží spíš lokálněji, netahá do toho příliš mnoho postav, i přes dobrou zápletku (která byla v minulém díle snad i lepší) nepůsobí překombinovaně a je trochu více parodičtější než předchozí kousky. No můžeme se jen těšit co nám přinese další, a myslím že poslední, film. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Z Futurama filmů jednoznačně nejlepší. Je tu opravdu hodně velké množství geniálních frků, konečně zase skvělá hra s malými fóry, které se ocení až napovíceré. První dva filmy nebyly špatné, ale nebylo to ono, většinou vyšel skvělý začátek a pak to šlo do kytek, tohle je Futurama v plné síle po celou dobu, navíc si myslím, že závěrem vtipnost nabývá ještě na intenzitě (klokani!), 4 hvězdy dávám jen tak pro jistotu, abych to mohl v budoucnu navýšit :-). Navíc to fantasy pánoprstenovské prostředí byl skutečně výborný nápad, i když je vlastně půlka filmu z hlediska děje úplně zbytečná, ale to vůbec nevadí. Však u tvorby Matta Groeninga většinou platí pravidlo: čím zbytečnější děj, tím kvalitnější vtip. Všemocný Ateisme, dej ať je čtvrtý film aspoň stejně tak dobrý, jako tenhle...dodatek: tak nakonec ses na mě zase vykašlal! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Benders Game! Třetí celovečerní film Futuramy. Korporace Mom zdražuje temnou hmotu a nikdo neví proč. Pouze Profesor Farnsworth ví děsivé tajemství a jak zlou korporaci zastavit. "Benderova hra" se točí především okolo Bendera (jak jinak), který pomocí fantazie se snaží hrát Dračí Doupě, ale žel jeho software ohýbacího robota tomu není zrovna přátelsky nakloněn. A tak po nesynchronizaci skončí v psychiatrické léčebně pro roboty. Druhá část filmu se tak odehrává v Benderově fantazii, kde bude válčit zlo s dobrem o krystaly moci. (Ahá, Pán Prstenů že?) Parodie střídá parodii a toto je druhý nejlepší animovaný film od Futuramy. Humor je vypečený jako nikdy předtím. Animace prvotřídní a změna na fantasy prostředí tomu sedí. Prostě a zkrátka a dobře se pohodlně usaďte a vychutnejte si další dobrodružství Futuramy! (97 %) ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

nebylo to spatne to vubec ne ale futurama jae plna delani si srandy z neceho znameho ale myslim ze byl tah vedle udelat z toho jeden celej film jeho podobnost k panovi prstenu me nekdy no vite..srala ano takove slovo jsme musel pouzit protoze vy si stejne nepridavate lidi podle komentaru ale podle toho jeslti josu znami nebo ne. takze jak rikam je to stara dobra futurama jen o neco horsi ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama